11 Октомври, 2024 10:26 1 247 6

Dongfeng и Great Wall с над 10 премиери на Автомобилен салон София 2024

  • автосалон-
  • автомобилен салон софия-
  • софия-
  • 2024

Китайските играчи показват на какво са способни

Dongfeng и Great Wall с над 10 премиери на Автомобилен салон София 2024 - 1

На автомобилното изложение в София ще бъде представена широка гама от нови китайски автомобили, включително модели на Dongfeng и GWM. Dongfeng ще представи осем нови модела, сред които луксозният MHERO 1, 7-местните DFSK E5 и DFSK 600, електрическите Forthing S7 и T5 HEV, Forthing V9 HEV, пикапът DF RICH 6 и седанът Aeolus Shine.

MHERO 1 е луксозен електрически кросоувър, който се задвижва от четири електрически двигателя с обща мощност 1088 к.с. Той съчетава луксозен интериор и офроуд възможности. DFSK E5 е 7-местен SUV с plug-in хибридно задвижване, който предлага комфортно и икономично шофиране. Той има впечатляващ пробег от над 1100 км с едно зареждане.

Dongfeng и Great Wall с над 10 премиери на Автомобилен салон София 2024

DFSK 600 е друг 7-местен SUV, но се задвижва от 1,5-литров бензинов двигател със 190 к.с. и автоматична скоростна кутия с двоен съединител. Forthing S7 е електрически седан, който предлага пробег от над 420 км с едно зареждане и се очаква да бъде по-достъпен от другите модели в своя клас.

Forthing T5 HEV е изцяло хибриден модел, който предлага подобрена динамика и намален разход на гориво. Forthing V9 HEV е 7-местен луксозен MPV, който предлага достатъчно вътрешно пространство и луксозно оборудване. DF RICH 6 е пикап, предназначен за офроуд употреба.

Dongfeng и Great Wall с над 10 премиери на Автомобилен салон София 2024

GWM ще представи и няколко нови модела на Автомобилния салон в София. Това включва фейслифта на HAVAL Jolion, който се отличава с обновен външен вид с променени линии и детайли. Интериорът е усъвършенстван за по-добър комфорт при шофиране, а автомобилът се предлага с възможност за избор на механична или автоматична трансмисия.

Изцяло новият модел ORA 07 е друг акцент в гамата на GWM. Този електрически модел направи световната си премиера в Китай по-рано тази година, а сега прави европейския си дебют на Автомобилния салон в София. ORA 07 предлага стилен дизайн, усъвършенствани технологии и дълъг пробег.

Dongfeng и Great Wall с над 10 премиери на Автомобилен салон София 2024

Автомобилният салон в София ще предостави на посетителите възможност да разгледат най-новите предложения на китайските автомобилни производители и да научат повече за нарастващото разнообразие на автомобилния пазар.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 карате кид оригинала

    6 3 Отговор
    Браво! Там съм на 19-ти. Лошото е, че заради изкуствено завишените мита тези китайски коли се продават на цената на европейските.

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Поне

    3 0 Отговор
    Ще се предлагат оригинални китайски части
  • 3 Демократ

    2 4 Отговор

    До коментар #1 от "карате кид оригинала":

    На всяко пристанище има мита.
  • 4 Последния Софиянец

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "карате кид оригинала":

    Има семеен билет само за 55 лв.Възползвай се
  • 5 тъй шъй

    0 3 Отговор
    Много хубави са китайските коли, купувайте смело, че традиционните марки да станат по-евтини. Само файда има за клиента. А и с тези затлачени складове с електрокари, ще се върнат цените на сериозните марки почти като преди скока.
  • 6 сектант

    2 3 Отговор
    накрая мисля да си откупя обратно Дачията ми 1300 и айдее у лево