Last news in Fakti

15 Октомври, 2014 08:49 1 023 0

Синдикалист: Не се уволнява така в БДЖ

  • бдж-
  • уволнения-
  • петър бунев

Не прави чест на министър Ангелкова да не изслуша другата страна и да уволнява на пресконференция, каза председателят на Синдиката на железничарите Петър Бунев пред БНТ по повод вчерашните уволнения на директори в БДЖ.

В повечето случаи виновни са шофьорите, не директорите за инцидентите.

Според Бунев трябва стабилност в управлението, за да се подобрят нещата в БДЖ.

В 9 без 15 ще има среща между синдиката на железничарите и министърът на транспорта Николина Ангелкова, за да се обговорят взетите вчера решения.

Основна констатация от целевата проверка на ИА ЖА е занижен контрол по поддръжката и техническото състояние на локомотивите. Ако в мерките, които бъдат представени в петък, не бъде заложен реалистичен план за отстраняване на конкретните проблеми, както и актуален график за ремонти на локомотивите, ще бъдат направени смени в ръководствата на БДЖ-Товарни превози и БДЖ-Пътнически превози, заяви министър Ангелкова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА