Last news in Fakti

31 Октомври, 2014 07:20 2 598 0

Двама президенти откриват българо-австрийски икономически форум

  • николина ангелкова-
  • австрия-
  • алойс щьогер-
  • българо-австрийски-
  • икономически форум-
  • росен плевнелиев-
  • хайнц фишер

Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Николина Ангелкова ще се срещне с австрийския си колега Алойс Щьогер

Двама президенти откриват българо-австрийски икономически форум - 1
Министър Николина Ангелкова. Снимка: БТА

Президентите на България и на Австрия Росен Плевнелиев и Хайнц Фишер ще открият днес българо-австрийски бизнес форум в зала „Средец” на столичния „София хотел Балкан” (бившия "Шератон"). В делегацията за официалното посещение в България на президента Хайнц Фишер са включени над 50 представители на австрийски компании.

Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Николина Ангелкова също ще вземе участие в българо-австрийския икономически форум. 

От 11.30 часа министър Николина Ангелкова ще представи напредъка в работата по проектите, включени в обхвата на Оперативна програма „Транспорт“ 2007 – 2013 г. и приоритетите по Оперативна програма „Транспорт и транспортна инфраструктура“ 2014 – 2020 г.

По-късно през деня министър Николина Ангелкова ще проведе среща с Алойс Щьогер, федерален министър на транспорта, иновациите и технологиите на Република Австрия.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА