Last news in Fakti

6 Ноември, 2014 08:29 1 020 0

Правят пълна ревизия в енергетиката

  • енергетика-
  • борис ячев

Одитът ще покаже може ли да се замрази или дори намали цената на тока

Спешна и цялостна ревизия в енергетиката е една от точките в одобрената вчера програмна декларация, по която ще се движи новото правителство.

Одитът ще бъде направен до началото на пролетта и резултатите ще бъдат обявени публично. Целта е да се докаже дали сегашната цена на тока е реална и да се елиминират допълнителните разходи, които я увеличават.

След тази ревизия ще се направят всички усилия цената да бъде замразена и по възможност да се тръгне към плавно намаляване, анонсира в студиото на "Добро утро, България!" по TV7 Борис Ячев от Патриотичния фронт, който участва във вчерашните преговори.

Той подчерта, че програмната декларация ще бъде придружена от подробно разписана програма с конкретно заложени срокове за всеки приоритет в нея.

Друга от точките в нея е промяна на изборното законодателство и въвеждане на задължително гласуване след провеждането на референдум заедно с местните избори догодина. Предвидено е и изчистване на избирателните списъци чрез активна регистрация.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА