Last news in Fakti

17 Февруари, 2015 15:43 1 263 0

Тайван се рекламира на видео стена

  • тайван-
  • видео стена-
  • рекламна стена-
  • министерство на външните работи-
  • тайпе-
  • working holiday

Даренията в области като благотворителност и превенцията на болести заслужават по-голямо насърчаване и признание

Специална видео стена бе открита в столицата на Тайван благодарение на Министерството на външните работи . Тя е доказателство, че страната следва поетия си ангажимент за по-качествено комуникиране на своите политики и дипломатически постижения.

„Много е важно да се засили осведомеността относно позицията на министерството по ключови проблеми”, каза заместник-министърът на МВнР Ванеса Ши на церемонията по официалното откриване. „Тази стена е свидетелство за нашата непоклатима решимост в това отношение”, допълни тя.

Инсталираният в министерския Институт за дипломация и международни отношения в област Даан прожекционен екран, излъчва разнообразие от рекламни клипове, чиито източник е централата на министерството и офисите в чужбина.

„Ролята на Тайван като доставчик на хуманитарна помощ, е регулярно да привлича медийното внимание” каза Ши, като добави, че  даренията в области като благотворителност и превенцията на болести заслужават по-голямо насърчаване и признание.

Сред предназначените за излъчване видео клипове е и работното споразумение с Белгия и Travel Emergency Guidance от 2013г. – Програма „Working holiday”.

„Министерството на външните работи ще продължава да работи по създаване на нови комуникационни платформи и политики  и да прилага различен набор от интерактивни мерки”, каза Ши.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА