Last news in Fakti

12 Септември, 2011 17:32 1 110 0

АЕЦ "Козлодуй" с нов директор

  • аец козлодуй
АЕЦ "Козлодуй" с нов директор - 1
АЕЦ Козлодуй

За изпълнителен директор на АЕЦ „Козлодуй” ЕАД е избран Александър Николов, досегашен член на Съвета на директорите на дружеството, съобщиха от Българския енергиен холдинг. Решението за това е взето от Съвета на директорите на АЕЦ „Козлодуй” ЕАД на 12.09.2011 г.
На 2 септември в „Български Енергиен Холдинг” ЕАД (БЕХ ЕАД) постъпи молба от Костадин Димитров, изпълнителен директор на АЕЦ „Козлодуй” ЕАД за освобождаването му като изпълнителен директор и член на Съвета на директорите на АЕЦ „Козлодуй” ЕАД, поради здравословни причини.
 

За Николов:

Александър Николов роден през 1962 г. Завършил е Техническия университет в София, специалност „Топло- и ядрена енергетика”. През 1986 г. започва работа в АЕЦ „Козлодуй”, а от 2005 г. оглавява управление „Инженерно-техническо осигуряване”. В периода 2007 – 2008 г. е директор на дирекция „Производство”, след което до април 2010 г. е ръководител на управление „Експлоатация”. Има допълнителна мениджърска квалификация по „Организация и управление на бизнеса” и „Индустриален мениджмънт” от Стопанска академия “Димитър А. Ценов”, Свищов. Завършил е различни международни квалификационни курсове. Владее руски език и ползва английски език. 
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА