Last news in Fakti

29 Юли, 2015 12:17 2 006 1

Спекулативни цени по бензиностанциите в Гърция

  • спекулативни цени-
  • бензиностанции-
  • гърция-
  • бензин

На места цената минава 1,70 евро на литър

Спекулативни цени по бензиностанциите в Гърция - 1
Снимка: Факти.бг

Спекулативни цени на течните горива по бензиностанциите в Гърция е установило разследване на атинския в. “Етнос”, предаде БНТ.

В разследването се посочва, че въпреки спада с 20 на сто на суровия петрол за последния месец, тези намаления не са се почувствали по бензиностанциите в страната.

Гърците продължават да плащат прескъпо безоловния бензин в цялата страна. Жертви обаче на по-голяма спекула са жителите и почиващите по островите и другите туристически райони, тъй като цените там надхвърлят даже 1,70 евро за литър.

Намаленията на суровия петрол за последния месец от 60,5 на 47,5 долара за барел не само не стигат до потребителя, но се констатират и увеличения на цените, според разследването на изданието.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 турист

    0 0 Отговор
    Ми да - също като в България !!!!!!!