Last news in Fakti

22 Август, 2015 08:01 1 337 1

Нов синдик влиза в КТБ

  • синдик-
  • ктб-
  • банка-
  • фалит

Има вероятност нов синдик да влезе в Корпоративната търговска банка (КТБ). „Единият синдик на КТБ ще бъде сменен“, обяви премиерът Бойко Борисов пред Нова телевизия. Той не посочи подробности защо се налага промяната. „Да не му давам квалификации сега, ще стане ясно“, каза само министър-председателят. В момента синдици на фалиралата банка са Лазар Илиев и Росен Ангелчев, пише в. „Труд”.

„Обсъждана е не смяната на синдици, а добавянето на още един синдик“, каза финансовият министър Владислав Горанов пред „Труд“. Според запознати още от самото начало идеята е била да има трима синдици в КТБ. От самата банка обясниха, че не знаят нищо за подготвяните промени.

Междувременно синдиците на КТБ обявиха, че в Търговския регистър вече е публикуван списъкът на приетите вземания от фалиралата банка. Така, считано от 21 август, започва да тече 14-дневният срок, в който могат да се правят писмени възражения срещу приети или неприети в списъка вземания. Жалбите могат да се изпращат по пощата или да се подават директно в деловодството на КТБ. Срокът изтича на 4 септември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1234

    0 0 Отговор
    Е е е ,какво като влиза?И той ще излезе като другите може бе с пълни джобове и после какво?Кога най сетне ще доведете главния виновник за това,стига се е крил в Сърбия,ама май ви е страх да го доведете и да го разпитате защото ще изгорят много хора от властта.Ще ви стане неудобно.Колко срока вече изтичат ,нямат брой,ако искахте до сега всичко щеше да е ясно.