Last news in Fakti

13 Април, 2016 02:00 1 607 3

Максим Бехар: Време е и Швейцария да открие България

  • максим бехар-
  • време-
  • българия-
  • швейцария
Максим Бехар: Време е и Швейцария да открие България - 1

„Идва времето, в което големият финансов капитал трябва да открие България като една сигурна и атрактивна дестинация“, каза Максим Бехар на инвестиционен форум в Цюрих. На форума присъстваха голям брой инвестиционни банкери, дипломати, инвеститори от сферата на високотехнологичния бизнес. Заедно с българския посланик в Швейцария – д-р Меглена Плугчиева, Бехар направи обстойно представяне на това, което България сега дава на всеки инвеститор – добра данъчна система, сигурност, постоянно подобряваща се бизнес среда.

„В този толкова бързо променящ се свят не са много местата, където всеки бизнесмен може да има потенциал да гради бизнеса си бързо и при ниски данъци, без съмнение обаче България е едно от тях“, каза Бехар. Той се спря подробно и на трудностите, които бизнесът изпитва в България, и разказа десетки конкретни примери от опита си като председател на Българския форум на бизнес лидерите, а сега член на неговия Управителен съвет. „Днес България е единствената държава в Европа, в която с относително малко капитал и при много ниски данъци може да се стартира добър бизнес“, допълни той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХЧМУ

    2 0 Отговор
    Ха! На тоя ЖИД, дъщеря му помните ли какви ги снесе. Пуснете търсене за "Ралица Бехар отворено писмо" - тея са от Господарите и си раздават топката, като тенисисти на тренировка, за да може калпавия недодялан БГ чалгар с бенветУ, да цъка с език и да се чуди: "ко тва"! Докато се готви новия заем от 2 МЛРД. от които половината отиват за Съсела, ДПС и ДОСТ... Фамилия "БЕХАР" са влиятелни, богати евреи, държащи медия и политика в симбиоза от настървени лобисти!!! Това са хора оперирани от срам и съвест! БЕХАР са племе на потомствени паразити - благодаря за бана, след прочетения коментар!
  • 2 дърт десар после станал ддсар

    1 0 Отговор
    Най добре е всички агенти на Държавна сигурност да отидат в затвора, където име мястото!
  • 3 1234

    1 0 Отговор
    И тоя се кани да лапа в България,не се наядоха тия е.реи не стига,че са 90% в управата на България,ами искат още да лапат.