Last news in Fakti

11 Май, 2016 10:09 1 931 0

Освободиха от длъжност заместник-министъра на спорта

  • найденова-
  • калфин-
  • борисов-
  • оставка-
  • заместник-министър-
  • абв

Нина Найденова е от квотата на АБВ

Освободиха от длъжност заместник-министъра на спорта - 1
Снимка: abv-alternativa.bg

Министър-председателят Бойко Борисов освободи от длъжност заместник-министъра на младежта и спорта Нина Найденова. Тя е от квотата на АБВ. 

Найденова бе назначена и заемаше поста от края на ноември 2015-та година. 35-годишната Найденова е дъщерята на бившия кмет на Карлово и бивш директор на Областното пътно управление в Пловдив Найден Найденов. Той беше махнат от поста, след като дъщеря му премина в редиците на АБВ през март 2014 г.

Преди това Нина Найденова беше член на младежкото БСП в Пловдив. През 2014 г. тя бе на четвърта позиция в листата на АБВ на изборите за евродепутати.

Факти.бг припомня, че Ивайло Калфин от АБВ също напусна поста си на вицепремиер. Оставката му бе приета вчера от Бойко Борисов. Това се случи часове, след като националният съвет на ПП АБВ взе единодушно решение да предложи на предстоящия в неделя конгрес да преустановим партньорството си за подкрепа на правителството и да изтегли представителите си от изпълнителната власт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА