Last news in Fakti

9 Ноември, 2011 18:09 870 0

Найденов: Вярваме, че Италия ще се справи

  • софия-
  • мирослав найденов-
  • министър на земеделието-
  • месомания-
  • н. пр. стефано бенацо

„Това е третото поредно подобно мероприятие, което откривам, и всяка година то е все по-голямо. В тежка криза сме. Вярваме, че Италия ще се справи и не само Италия. Вярваме, че в тези тежки времена Европейският съюз ще оцелее пред това голямо изпитание. Вярваме още, че Обединена Европа ще покаже единството на това обединение, към което се стремим”. Това заяви министърът на земеделието Мирослав Найденов, обръщайки се към посланика на Република Италия в България Н. Пр. Стефано Бенацо.

Министърът на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов откри Международните специализирани изложби Месомания, Светът на млякото, Булпек, Салон на виното и Интерфуд & Дринк 2011 в Интер Експо Център в град София. „Откривам този празник на хранителната промишленост, на виното, на хляба. Радвайте се, сключвайте сделки и развивайте този сектор, защото той е много важен за страната ни в момента”, каза по време на откриването министър Найденов.

Тази година в изложението участват над 230 фирми – директни изложители, представящи експонатите на 360 компании в България и 35 други държави. Сред гостите на откриването бяха също и посланик на Южноафриканския съюз в България Н.Пр. Шийла Камерън, изпълнителният директор на Българската агенция по безопасност на храните д-р Йордан Войнов, изпълнителният директор на Изпълнителната агенция по лозата и виното инж. Красимир Коев и други.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА