Last news in Fakti

6 Февруари, 2017 13:44 2 307 3

Apple, Google и Microsoft скочиха срещу Тръмп

  • доналд тръмп-
  • тръмп-
  • съд

ИТ гиганти в САЩ скочиха на американския президент Доналд Тръмп

Apple, Google и Microsoft скочиха срещу Тръмп - 1

Корпорациите Apple, Google, Microsoft, Facebook, Twitter, Intel, eBay, Netflix, Uber, Levi Strauss. и около други 100 големи американски компании са подали иск в съд в Сан Франциско срещу подписания от американския президент Доналд Тръмп миграционен указ. Това съобщи Ройтерс.

Водещите в САЩ технологични гиганти и производствени корпорации са несъгласни с последните решения на държавния глава, защото те нанасят значителни загуби на интересите на американския бизнес, защото те променят принципа на справедливост и предсказуемост, който е залегнал в миграционната политика на САЩ.

Технологичните гиганти не пропускат да отбележат, че 200 от 500 водещи компании на Уолстрийт са основани от имигранти или техните деца.

Това е поредният иск срещу миграционния указ на Доналд Тръмп. В края на миналата седмица съдия от Сиатъл спря временно прилагането на указа на президента Доналд Тръмп за затягане на имиграционното законодателство, докато искът се разглежда в съда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 goni

    5 5 Отговор
    " По делата им ще ги познаете!" Ама кой ли я чете тази книга! Има толкова интересни сериали по ТV!:) А, Трамп го отпишете! Пътник е! По един, или друг начин ще си ходи! Не знам защо си мисля че ще е по бързия! Изключително богати хора, губят изключително много пари! Не бих заложил и пукната стотинка за това че ще успее да изкара мандата си до край! Дано не съм прав! А дано, ама а дали!:)

    Коментиран от #3

  • 2 незнайко

    0 0 Отговор
    Мафията явно е в целия СВЯТ . Сега разбирате, че в САЩ няма нищо тяхно. Всичко са постигнали ЕМИГРАНТИТЕ. Това се казва страна на неограничени възможности. Как иначе ТРЪМП ще е толкова богат? Ако се справи със ситуацията, ще е най признатия президент на САЩ.
  • 3 Байганьо

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "goni":

    Има знамения за хора мислещи ,но те не проумяват, не учите им са слепи а сърцата им са слепи,