15 Април, 2017 18:10 2 768 8

BBC: Слънчев бряг е най-евтиният курорт в Европа

  • слънчев бряг-
  • крурорт-
  • евриоа

Най-скъпият е Ибиса

Слънчев бряг беше обявен за най-достъпния курорт в Европа, съобщи Би Би Си.

Данните са от проучване, направено в 19 европейски дестинации. Оказва се, че ежедневната потребителска кошница в българския курорт възлиза на 37 паунда. В същото време в Ибиса нейната цена достига 131 паунда.

В същото време се оказва, че цените за британските туристи в Европа са се увеличили. Това се дължи най-вече на поевтинелия паунд.

След Слънчев бряг най-достъпните дестинации са португалския курорт Алгавре с ежедневни разходи от 58 паунда и испанския курорт Коста Дел Сол с разходи от 61 паунда.

В няколко курорти се чувства падане на цените. Това са Слънчев бряг с 10%, Мармарис с 4% и Пафос с 0.5%.

Ето я и класацията с най-евтините и скъпи европейски курорти през март:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жан

    11 0 Отговор
    С тази простотия , твърди наркотици и алкохолизъм спокойно може да излезе извън класацията.
  • 2 Генерала от запаса

    7 1 Отговор
    Какво му е евтино то през лятото 100 евра на човек?питам ви колко българи отиват в слънчев бряг? ????
  • 3 Гост от Слънчев Бряг

    10 1 Отговор
    цитат:
    "Публикувано във факти.бг: С тази простотия , твърди наркотици и алкохолизъм спокойно може да излезе извън класацията.
    *****
    "Сл. Бряг никога няма да е извън класацията. Все пак и на "Велика Европа" и трябва заден двор/клоака, където да ходят европейските изпаднали и деградирали граждани.
  • 4 Гост от Слънчев Бряг

    4 0 Отговор
    цитат: "Какво му е евтино то през лятото 100 евра на човек? Питам ви колко българи отиват в слънчев бряг?"
    *****
    Много българи ходят в района и не плащат по 100 евро. Сега, ако някой иска да спи на първа линия и да е всяка вечер е на Какао Бийч, това е друго нещо.
  • 5 Жоро

    6 1 Отговор
    Простотия опасно евтин долнокачествен алкохол тъпи англичани дето се трепят всеки ден и забравят кои са.Туристите са от най долната прослойка на Европа които в собствените си страни не могат да си позволят това защото закона ще ги плясне.Но в този курорт освен печалба друго не ги интересува.Икаква ти печалба от такива туристи които идват само за евтината водка и да се самозабравят
  • 6 Мишо

    2 3 Отговор
    За тъпи руснаци дето скачат от балконите и се наливат с евтина водка е идеално място
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 стоян георгиев

    0 0 Отговор
    пишат само хора без поглед и с комплекси.слънчака си е суперрр.няма такъв курорт в европа с такива купони на тия цени.да има кво да се желае по отношение на организация и мутри,но въпреки тях е готино място за хора дето им се разпуска.за другите дето нямат пари,самочувствие или са силно комплексирани ,моля ви не идваите,пълно е с англичани и руснаци дето нямат пари и скачат от балконите ,смяххххх!нямало и печалби ,ужассс ,направо да ги оплачеш собственици на хотели и заведнения както и на строителни предприемачи продавщи имоти или дори на местните дето бачкат с дребни далавери в курорта,зле са много даже и бармани и обслужващ персонал,та моля ви не ходете там,стоите на село при картофите или ако имате някое левче у гърция ,на спокоино и да се снимате за феисбука как добре си прекарвате докато скучаете ,а ние простите ще си ходим да ни е тъпо с фалшивия алкохол и гадните некрасиви българки дошли я за хаос ,я за чалгата:))).