15 Декември, 2011 11:31 3 234 5

Зоват британците да се местят у нас

  • великобритания-
  • българия-
  • евро
Зоват британците да се местят у нас - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Кризата и строгите икономии може да „внесат“ много британци у нас. Поне такива съвети се чуват от експерти на Острова. Поданиците на кралица Елизабет ІІ, изнемогващи от кризата  и постоянното пестене на пари, трябва да се огледат за други части на континента Европа. Съветът идва от специализирания британски сайт Savings.co.uk. Аргументът е, че извън Острова „нещата са доста по-зле“, което е видно от статистиката на Евростат.

Стандартът на живот във Великобритания е около 21% над средния за ЕС. Най-добре живеят хората от Люксембург, става ясно още от данните.

На дъното на класацията сме ние – българите. Страната ни има най-ниския жизнен стандарт или 58% под средния за ЕС.

Но монетата има и друга страна. Преместването в България е вариант, ако искате да спестите пари, съветват британските експерти, визирайки ниските цени и разходи.

Кризата в Еврозоната е допълнителен аргумент британците да се ориентират към страни, които не използват еврото, тъй като неговата слабост се отразявани и на стерлинга. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 николай дернев

    1 0 Отговор
    ниски цени на имотите но храната е по скъпа и с по лошо качество
  • 2 гост

    0 0 Отговор
    А и тия жилища с ниските цени са с едно качество:)
  • 3 Иво

    0 0 Отговор
    Ако са съгласни да пасат овце...за без пари :)
  • 4 bubblehead

    0 0 Отговор
    Българските гастарбайтери си продават без пари имотите в България и заминават да чистят кенефи на мъгливия остров до Европа. Получават заплата и цял живот блъскат за да изплатят един покрив над главата в някое пакистанско гето. Още плащат данъци и с тия данъсти се плащат пенсии на пенсионерите островитяни по настоящем живеещи в България, а тия последните са вече закупили без пари имотите на българските гастарбайтери. В задачата се пита кой е глупавия в тая врътка инак кръговрат на пари защото пенсионери доволно харчат всяко евро от пенсиите си в България ... Доволно защото според Евростът еврото кува повече от 2 пъти повече у нас отколкото на мъгливия остров... ха-ха-ха
  • 5 Б.Тикварьов

    0 0 Отговор
    Да заповядат.Имаме нужда от овчари,и някои за картофения пояс.