Last news in Fakti

29 Септември, 2017 14:45 1 024 4

БНБ одобрила Мавродиев за шеф на ББР

  • стоян мавродиев-
  • ббр-
  • бнб

Стоян Мавродиев, Николай Димитров и Румен Митров са одобрени от БНБ за членове на УС на Българска банка за развитие.

Решението на БНБ е от днес, уточнява в. 24 часа.

Предстои Надзорният съвет да гласува персонални промени в състава на Управителния съвет на Българска банка за развитие (ББР) , съобщават и от пресцентъра на министерство на икономиката.

Веднага след това се очакват да бъдат предложени и гласувани от Общото събрание на ББР промени в Устава на банката, които да гарантират още по-успешното управление в контекста на най-добрите практики, се казва в съобщение на министерството.

Преди дни стана ясно, че бившият председател на Комисията за финансов надзор (КФН) Стоян Мавродиев е най-вероятният нов директор на държавната Българска банка за развитие. Остава одобрението му от БНБ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 iovan

    5 1 Отговор
    ЕДИН ВИСОКО НЕКВАЛИФИЦИРАН, СИЛНО ПЛИТКОУМЕН, БЕЗОЧЛИВ ЧАЛГАДЖИЯ! ЕВАЛА БОЙКО! СТРАШНО ПРОТЕЖЕ СИ ИМАШ! ЩО НЕ ПОПИТАШ ХОРАТА ОТ КФН КАКВИ ГИ Е ВЪРШИЛ ТОЯ ШОПАР ТАМ И КАКВИ НЕОБРАЗОВАНИ НАЗНАЧЕНИЯ Е ПРАВИЛ?
  • 2 Чочо

    3 1 Отговор
    Тоя е парче мошенник -за това и го назначават !И после пак ще има "Олеле ама кво стана ,ама как стана " На прасетата една банка не им стига явно.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.