Last news in Fakti

26 Януари, 2012 14:07 999 0

B2B Интернет маркетинг с нулев бюджет

  • b2b интернет маркетинг-
  • нулев бюджет

Как да реализираме B2B кампания в Интернет без да похарчим и 1 лев

 Семинар “Интернет маркетинг с нулев бюджет” B2B ще се проведе на 21 март 2012 година в Интерпред, София. Целта на събитието е да предостави на участниците богата палитра от ефективни инструменти за B2B Интернет маркетинг, които могат да бъдат реализирани с минимален и дори нулев бюджет.

В програмата на семинара са включени теми, които ще разкрият основните елементи от арсенала на B2B маркетинга в Интернет. Лекциите ще обърнат внимание на B2B блогването, социални медии като LinkedIn, Twitter и Facebook, мобилния маркетинг и SEO  оптимизацията.
Лекторите на третото издание на “Интернет маркетинг с нулев бюджет” ще споделят с участниците своите знания и опит в областта на дигиталния маркетинг с минимални средства. Специалисти като: Ален Попович (Управител на  Social Me), Василена Вълчанова (Маркетинг Координатор в  АСБИС България), Владимир Петков (Chief Technology Officer на AII Data Processing) и Евгени Йорданов (Web manager на Webfiniti) ще разкрият тайната на успеха в Интернет, когато наши клиенти са други фирми.

За повече информация и регистрация, моля, посетете сайта на събитието - www.zero-marketing.com

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА