Last news in Fakti

2 Април, 2012 12:06 855 0

5 доказателства, че Интернет маркетинг с нулев бюджет е възможен

  • интернет маркетинг с нулев бюджет-
  • интернет маркетинг-
  • нулев бюджет

Ако все още не сте посетили поредицата семинари „Интенет маркетинг с нулев бюджет“, на 7 юни 2012 година ще имате възможност лично да се убедите, че успешни онлайн кампании могат да се правят с почти никакъв бюджет. Четвъртото издание на събитието ще се проведе в Интер Експо Център, София, а лектори са: Борил Богоев (Управител на Webface Consult), Иво Илиев (мениджмънт на маркетингови кампании в Интернет), Юлиян Бориславов (Управител на ICN.Bg), Огнян Младенов (Собственик на Агенция SEOM) и Александър Ненов (Управител на Реноватор ООД).

Петте теми на семинара ще представят част от основните и най-важни елементи на всяка успешна онлайн кампания. Всеки от тях може да бъде  реализиран с минимални средства и от хора, които не са специалисти в областта.

„Интернет маркетинг с нулев бюджет“ 4 ще започне с темата “Тайната книга на Маите: Вербални и невербални техники на модерните Маи за въздействие и контрол на ума”. Това е една презентация на Борил Богоев с вплетени стихове, истинска история от Мексико и илюстриране на ключови техники от копирайтинга и вербалния контрол.

Втората лекция на семинара ще бъде “Идеи за безплатен link building - Няколко интересни метода за осигуряване на качествени връзки към вашия сайт без да платите и стотинка”. Тук Огнян Младенов ще разкрие някои от най-важните неща за SEO оптимизацията за търсачки.
   
След него Иво Илиев ще представи: “Предизвикателства в Ерата на вниманието: Как социалните медии промениха комуникацията и бизнесът? Защо и как да бъдем част от новата "Икономика на харесването"(likeonomy)?”
 

Финалът е за вирусните кампании в Интернет и Александър Ненов, но преди това е темата: “ДДС - Добрата Добавена Стойност! Или как да реализираме приход, създавайки добри партньорски отношения”.

Четвъртото издание на семинар „Интернет маркетинг с нулев бюджет“ ще ви убеди, че онлайн има безкрайни възможности за реализиране на маркетинг кампании. Интернет дава среда, в която вече можем да се съревноваваме с големите компании.

За повече информация и регистрация, моля, посетете сайта на събитието - www.zero-marketing.com

Организатор на събитието е фирма Web and Events Ltd.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА