20 Юни, 2018 21:11 1 043 2

Велинград с предложение за членство в БСБСПА

  • велинград-
  • съюз-
  • бсбспа-
  • балнеология
Велинград с предложение за членство в БСБСПА - 1

През април Българския съюз по балнеология и СПА туризъм (БСБСПА) отправи предложение до кмета д-р Костадин Коев, Община Велинград да стане член на организацията. На последното заседание на Консултативния съвет по въпросите на туризма в община Велинград, което бе проведено в средата на юни, беше обсъдено и одобрено предложението. В качеството си на член общината ще разшири възможностите си за реклама на международния пазар и ще има възможността да организира събития /кръгли маси, конференции/, свързани с развитието на СПА туризма, в които да участват водещи експерти на международно ниво. БСБСПА е национално туристическо сдружение, чиято дейност е насочена към представяне на обединените интереси на българската балнео и СПА индустрия. Неправителствената организация обединява общини, инвеститори, туроператори, експерти и организации, работещи в сферата на балнео, СПА и уелнес туризма.

На 28 юни предстои решението за членство да се гласува от Общински съвет – Велинград.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    0 2 Отговор
    Във Велинград основната забележителност е заведението Гол Баджак...

    Коментиран от #2

  • 2 Гоуст

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Анонимен":

    Ако си чалгар - да, но ако търсиш наистина ценното, то друг като Велинград няма. Няма град изобщо в Европа с толкова много минерални извори с различна минерализация