Last news in Fakti

2 Март, 2012 16:04 2 512 1

В САЩ напускат заради заплатата

  • сащ-
  • заплата-
  • социални мрежи

Основната причина за напускане на работа в САЩ е заплатата. За близо 70% от американските работодатели решаваща роля за увеличаване на месечното възнаграждение е как ще се представи служителят. При набирането на персонал голяма част от щатските компании разчитат на социалните мрежи. Над 40% от компаниите разчитат именно на тях за набиране на персонал. Любопитното е, че в същото време 38% от фирмите забраняват на свои служители да ползват този тип комуникация по време на работа, сочи проучване на Payscale.

Американският работник е оптимист. Близо 70% от работещите смятат, че през 2012 г. финансовото състояние на компанията, в която работят, ще се подобри. Това се потвърждава и от факта, че 93% от анкетираните работодатели са разчели в своите финанси даването на компенсации на персонала. 41% от фирмите ще раздадат такива на над половината от служителите си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 р.м.

    0 0 Отговор
    нека заповядат при нас за 200 долара заплата,да ги видя тогава разглезените американци.....