21 Март, 2019 14:25 7 003 2

Защо е добре да потърсите помощта на кредитен консултант, когато кандидатствате за заем

  • кредит-
  • консултант-
  • ползване-
  • услуга
Защо е добре да потърсите помощта на кредитен консултант, когато кандидатствате за заем - 1
Снимка: Shutterstock

В днешно време кредитите са част от живота на всеки човек. Кредит за нов дом, нов автомобил, покриване на текущи нужди, извънредни разходи. Всички тези кредити са създадени с цел да помогнат на потребителя да бъде по-гъвкав и по-спокоен в решенията си.

Но кой кредит е най-подходящ за вас?

Наличието на толкова много различни кредитни продукти от толкова много банкови и небанкови финансови институции може да бъде много объркващо, особено за човек, който иска да открие най-изгодния кредит за най-кратък срок. Без значение дали имате нужда от нов кредит, търсите креди за обединение на задължения, за да намалите вноската си или искате да оперирате със съществуващия си кредит, важно е да знаете в детайли какво се предлага на пазара и при какви условия, за да откриете най-добрата финансова услуга според нуждите си. Но ровенето в сайтовете на различните институции може да бъде объркващо и да отнема много време.

Какво да правите в този случай?

Дали е добре да търсите сами най-изгодния кредит?

Или пък да поискате помощ от кредитен консултант?

Да потърсите помощ от кредитен консултант може да ви бъде от голяма полза, особено ако нямате представа какви са условията, които банките предлагат. С помощта на консултант можете да откриете най-изгодния кредит, подходящ за нуждите и желанията ви без да се налага да търсите постоянно в сайтовете на различните банки. Те ще прегледат данните ви и спрямо тях ще ви предложат подходящ продукт. Но не са ли това допълнителни разходи?

За щастие, вече можете да получите услугите на финансов консултант без да ходите до офис и без допълнителни разходи. Ако искате да откриете най-евтиния и изгоден за нуждите си кредит, доверете се на напълно безплатната платформа на Izbiram.bg – с чиято помощ с лекота намирате своя кредит.

Тя играе ролята на ваш напълно безплатен финансов консултант и ви предлага списък на най-подходящите за нуждите ви кредити, предлагани от българските финансови институции. С нейна помощ можете да откриете най-подходящия кредит. Единственото, което трябва да направите е да въведете желаните параметри на кредита, своите данни за проверка и готово.

След което ще получите оферти с най-изгодните за вас кредити спрямо вашият профил. От тук остава само да изберете своя продукт и да посетите офис на финансовата институция.

Доверете се на новата платформа на Izbiram.bg, за да постигнете максимална ефективност и гъвкавост при избора на най-евтин и изгоден кредит.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само питам

    5 0 Отговор
    Не ви трябва никакъв кредитен консултант! В България или подписваш типовия договор с банката или си аут. Няма такава държава.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.