Last news in Fakti

20 Април, 2012 15:29 1 732 1

400 млн. лв. ще бъдат инвестирани в района на Димитровград и Хасково

  • инвестиции-
  • димитровград-
  • хасково-
  • лиляна павлова
400 млн. лв. ще бъдат инвестирани в района на Димитровград и Хасково - 1
Снимка БГНЕС

Близо 400 млн. лв. е стойността на инвестициите, които ще бъдат направени в района на Димитровград и Хасково. Това съобщи днес министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова по време на старта на рехабилитацията на два участъка от път І-5, попадащи в регулацията на Димитровград. Дължината им е 3,4 км, а срокът за изпълнение – 8 месеца.
Пред министър Павлова представителите на изпълнителя - ГД „Топлика” със съдружници „АБ” АД и „ПСК Детелина „ ЕООД  , гр. Хасково, поеха ангажимент да завършат рехабилитацията 3 месеца по-рано от предвидения по договор срок. Така пътят ще бъде пуснат през експлоатация още през месец септември т.г.
Министър Павлова възложи на Агенция „Пътна инфраструктура” да договори с фирмата изпълнител и извършването на ремонт на моста над р. Марица, тъй като не е в добро техническо и експлоатационно състояние.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тапака

    0 1 Отговор
    400 МИЛИОНА ,ЗА 2 ПЪТЯ ДО СЕЛО ,АБЕ ВИЕ ОТ ГЕРБ ЗАПОЧНАХТЕ ЯКО ДА КРАДЕТЕ ПОДМИНАХТЕ КОСТОВ И БСП И ДОГАН