Last news in Fakti

25 Април, 2012 13:22 1 291 1

Икономиите на най-големия авиопревозвач в Европа

  • икономии-
  • съкращения-
  • lufthansa-
  • германия

Германската икономика е в подем. Това обаче не означава, че всичко цъфти и се развива все едно криза няма. Доказателство за това е германският авиопревозвач Lufthansa, който днес обяви редица мерки за намаляване на разходите. Една от тях е съкращаване на персонала с 5%. Също така германският национален превозвач ще се откаже от редица икономически неизгодни дестинации.

Самолетният парк, който наброява 700 машини, няма да бъде разширяван до 2014 г. Вече поръчаните самолети ще бъдат заменени от по-икономични. Lufthansa планира да намали и разхода за керосин. В момента това перо е най-големия разход на компанията.

Също така германският превозвач планира още по-тясно сътрудничество с нискотарифната компания Germanwings, както и закриването на първа класа при някои междуконтинентални полети.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 gost

    0 0 Отговор
    Кви са тези икономи, или става въпрос за икономии това вече е друго, но си оправете заглавието.