Last news in Fakti

29 Юли, 2019 23:31 2 295 7

Биокартофи по 1,50 лв. от манастир до София

  • биокартоф-
  • картоф

Всички продукти на пазара се предлагат директно от своите производители

Биокартофи по 1,50 лв. от манастир до София - 1

Биокартофи по 1,50 лв. килото, отгледани в манастир недалеч от София, можеха да се купят днес на фермерския пазар в центъра на столицата. На пазара участват и регистрирани биоземеделци и екопроизводители.

Всички продукти на пазара се предлагат директно от своите производители, които гарантират за техният вкус и качеството.

По сергиите имаше още плодове и зеленчуци, сирене и кашкавал, хляб, месо, колбаси, натурален сладолед, ядки, подправки, мед, изделия от дърво и кожа - това е само една малка част от предлаганото разнообразие. Посетителите могат да опитат и закупят цяло изобилие от пресни и консервирани храни.

Заради забраната за търговия на свинско месо на фермерски пазари, наложена след разпространението на Африканската чума по свинете у нас, участниците са по-малко от обикновено.

Продуктите са отгледани с щадящи процедури. Без химия. Направено е всичко възможно да се запази здравето на хората, които пазаруват при нас, защото това е много важно.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РазУмен

    20 4 Отговор
    Био и "Близо до София" е някаква пародия - и не е само фактора Кремиковци и автомобилния трафик. Пък и 1.50 лв, при положение че на Женския пазар са поне наполовина и едва ли са по НеБИО е меко казано смешно, Но все пак добре че са балъците, които вярват на "Маркетинг" трикове, та и тарикатите да си поемат въздух и са спекулират с цената.

    Коментиран от #6

  • 2 Сух

    17 1 Отговор
    Картофи, какво е това БИО? Баба ти на картофите така ли е казвала? Едното е картофи, а другото вредни картофи. Това е! Ей така се облъчват празни кратуни.
  • 3 Тупан, Евротупан!

    14 1 Отговор
    Те фалшивите картофи са по скъпи! Биоментета, за биоглупаци, такива олигофрени има само в красивата ни столица, управлявана от най мъдрата кметица в историята на хилядолетния град!
  • 4 СЕЯНИН

    14 0 Отговор
    И мойте у село не са баш БИО,оти ги торим с естествена тор, ама като вале един дъжд, шумата им покафене и се спари, та и при мене нема гаранция, ама химии барем не съм турал.
  • 5 Голям прос

    16 0 Отговор
    Био друг път! Колорадския бръмбар на ръка го обират сигурно. И картофената мана я стържат със шкурка. Я стига!
  • 6 Sofia

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "РазУмен":

    Манастира се намира в Калотина (местност ново бърдо) т.е. на 60 км от София
  • 7 Токо

    0 5 Отговор
    С повърхностното, елементарно мислене най-добре за вас е да си лапкате от Лидъл: евтино и хубаво! Така няма да сте притиснати от цените и ще сте напълно доволни. Все пак сте граждани, можете да си позволите да живеете добре и да ядете до насита евтина красиво опакована храна. Всичко на длавера....пазарувате умно. Така сте щасливи, с висока покупателна способност. Пълните шарените торби, даже и на село носите. Е, не всичко се изяжда-обаче е много! А хляба, прекрасно изпечен в конвектомата. Радост за малки и големи, на всеки 5мин.!