Last news in Fakti

18 Юли, 2012 12:52 1 087 1

Новият шеф на Yahoo! е бременна!

  • мариса майер-
  • майер-
  • yahoo!-
  • yahoo
Новият шеф на Yahoo! е бременна! - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Новият шеф на Yahoo! Мариса Майер е бременна! Новината беше съобщена часове след като тя беше назначена на новия си пост, съобщава сп. „Форчън“.

Майер и нейният мъж – адвокатът Захари Бог чакат момче, което трябва да се роди около 7 октомври.

Майер е получила предложение да работи в Yahoo! на 18 юни. На едно от събеседванията си тя съобщила, че очаква дете и никой от присъстващите не се изказал против, но дори я поздравили.

Майер заяви, че е щастлива с новия си пост в Yahoo!, защото я привлича възможността да вдигне на крака компанията и нейните продукти.

На 37 години тя може да се похвали с впечатляваща кариера. Личното й състояние се оценява на около $300 млн.

С оглед на това назначаването на Мариса Майер е донякъде изненадващо. Харизматичната блондинка е завършила Станфордския университет и започва работа в Google веднага след дипломирането си през 1999 г. Допреди да премине в Yahoo!, Майер бе вицепрезидент на Google, като оглавяваше картографския департамент на компанията. За последните 5 г. Майер е петият генерален директор на Yahoo!.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bobi

    0 0 Отговор
    За 13 години работа, мацкатта е направила около $ 300 млн. ??? !!! ????