Last news in Fakti

19 Декември, 2012 14:41 28 707 10

Вижте най-изгодните имоти с новата услуга на imot.bg

  • imot.bg-
  • ценова изгодност-
  • услуга-
  • жилище

Сайтът за недвижими имоти imot.bg предлага нова услуга – „ценова изгодност”. Тя ви дава възможност да откривате имотите, чиято цена е с до 50% по-ниска от средната офертна стойност на определен тип жилище в даден квартал. Услугата може да се ползва за 1-стайни, 2-стайни, 3-стайни жилища и е активна за всички областни центрове на страната.

Към момента в София се оферират над 300 апартамента с две и три стаи, чийто цени са между 40% и 50% по-ниски в сравнение със средните за дадения район. Предлагат се както апартаменти старо строителство, така и нови имоти.

1. Борово – 2-стаен апартамент – 31 800 EUR – 42% по-ниска цена от средната.

Жилището, чиято разгъната застроена площ е 39 кв.м се продава за 31 800 EUR, което е с 42% по-евтино в сравнение със средната цена за квартала. Апартаментът се намира в нова луксозна сграда с разрешение за ползване от април 2012 г.

2. Люлин 1 – 2-стаен апартамент – 18 500 EUR – 47% по-ниска цена от средната.

Имотът се намира в панелен блок, строен през 80-те години на миналия век. Площта му е 49 кв.м. Състои се от дневна с кухненски бокс, спалня и голяма тераса.

3. Докторски паметник – 3-стаен апартамент – 77 000 EUR – 42% по-ниска цена от средната.

Жилището се намира на –ти етаж в тухлена сграда, разположена срещу парка „Заимов”. Площта на имота е 70 кв.м и се състои от дневна с преход към две спални, отделна кухня с балкон, баня и тоалетна.

4. Център – 3-стаен апартамент – 52 000 EUR – 41% по-ниска цена от средната.

Жилището е с площ 80 кв.м и се намира на третия етаж в санирана сграда, строена през 60-те години на миналия век. Намира се на комуникативно място в близост до метростанция, детска градина и езикова гимназия.

5. Изток – 3-стаен апартамент – 58 800 EUR – 43% по-ниска цена от средната.

Жилището е основно ремонтирано. Площта му е 86 кв.м и се състои от дневен и кухненски тракт, две спални, баня с тоалетна. Намира се на първия етаж в панелен блок.

Чрез новата услуга „ценова изгодност” кандидат купувачът може лесно и бързо да получи информация какъв вид жилища и колко на брой се предлагат на цени съответно до 10%, 20%, 30%, 40% и до 50% по-евтини или по-скъпи спрямо средната цена в даден квартал, като му се спестява време да търси квартал по квартал.

Може да тествате новата услуга тук:

 

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Курами Янко

    1 1 Отговор
    Сега изведнъж ще се вдигне средният брой на стаите в предлаганите жилища.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Наблюдател

    1 2 Отговор
    Явно средните цени са паднали значително. И когато конкретни имоти се оферират на още по-ниски цени сделките стават бързо.

    Няма как ВЕЧНО парите в банките да се олихвяват, а имотите да поевтиняват. 4-та година е така, но рано или късно тенденцията ще се обърне.

    Коментиран от #6

  • 4 Иракли Иракли

    1 0 Отговор
    Да благодарим за новата услуга на САЙТ №1......Надявам се,че
    стойностните имоти ще продължават да бъдат акцентирани, като факт и за тях ще се намери куповач!.....наред с по- ниско стойностните!
  • 5 kiki

    1 3 Отговор
    Немога да разбера само кой определя че дадения имот е с 50 % по ниска от средната цена , като цените на предлаганите имоти са съвсем нормални !
  • 6 банка

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Наблюдател":

    Ще ти се. Реално 1 кв.м. излиза 300 евро, останалото е печалба, и в зависимост от ""престижа"" на района се определя цената. В София колкото е по кално толкова е по скъпо, щото е до гората :))))Банките не ги мисли, набутаха се .... но с имоти са пълни и ако провериш на сайтове те им на какви цени продоват, ще разбереш , че изобщо не им пука за ценовите равнища, те не бързат за никаде. Евтино продават закъсалите и по-добре да го продаде от колкото банката ди им вземе имота. И втората пречина за падането на цените е, че НЯМА ТЪРСЕНЕ, а и банките вече не раздават пари ей така за добър ден. Таса , че в София ценити още ще падат, кокто и наемите, пък ако щещ вярвай

    Коментиран от #9

  • 7 гост

    1 1 Отговор
    Страхотна статия,няма що!
  • 8 Гост

    0 1 Отговор
    Пуснете и филтъра за обяви на частни лица!
  • 9 Наблюдател

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "банка":

    Вярваш ли наистина, че тази тенденция може да продължи вечно?

    Или очакваш литър бензин да стане 10 лв., а кв.м. жилищна площ 9.99 лв.?

  • 10 Бай хой

    0 0 Отговор
    Горкият цеко.