ФАКТИ.БГ

Fibank стартира деветото издание на конкурса „Най-добра българска фирма на годината“

Мисията на проекта е да насочи общественото внимание към добрите примери в бизнеса

Публикувана: 13 Юли, 2021 12:39
0 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 849
Fibank стартира деветото издание на конкурса „Най-добра българска фирма на годината“
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

За девета поредна година авторитетният конкурс „Най-добра българска фирма на годината“ ще отличи най-успешните български компании.

Инициативата се провежда благодарение на Първа инвестиционна банка (Fibank). Мисията на проекта е да насочи общественото внимание към добрите примери в бизнеса, да докаже, че в България има компании на световно ниво и да популяризира техните успешни бизнес модели. Надпреварата е дългосрочна и устойчива инициатива с амбицията да мотивира българските фирми да бъдат конкурентоспособни и иновативни.

Fibank стартира деветото издание на конкурса „Най-добра българска фирма на годината“

Компетентно жури ще отличи компаниите, които са със стабилен растеж, показват възможности за справяне в конкурентна среда, имат капацитет за навлизане на нови пазари, развиват успешни стратегии и прогресивни бизнес идеи и успяват да наложат своята търговска марка. Предвид пандемията от COVID-19, един от акцентите тази година ще бъде потенциалът на компаниите за справяне с кризисни ситуации и за икономическо възстановяване след кризата.

Задължително условие за участие е компаниите да имат български капитал, български мениджмънт и да представляват българска марка.

Членове на журито са водещи имена от бизнеса и медийните среди у нас като: г-н Чавдар Златев – Изпълнителен директор и член на УС на Fibank; социологът Кънчо Стойчев – Председател на „Произведено в България – съюз на малкия и среден бизнес“; финансистът Емил Хърсев; г-жа Венелина Гочева – собственик и управител на Медийна Група България; г-н Йордан Матеев – Издател на списание Forbes-България и г-жа Ваня Манова - Регионален мениджър на Mastercard за България, Северна Македония, Албания и Косово.

Fibank стартира деветото издание на конкурса „Най-добра българска фирма на годината“

Интересът към престижния конкурс е трайно висок – в последното издание се включиха близо 300 фирми. Категориите, в които компаниите се състезават, са: „Микро и малка фирма“, „Средна и голяма фирма“ и „Най-успешна българка в бизнеса - награда за женско предприемачество“. Всяка година се присъжда и специална награда за „Фирма на публиката“, която се избира с онлайн гласуване.

Фирмите, които искат да участват в надпреварата, е необходимо да попълнят кратък електронен въпросник. Той може да бъде намерен на сайта на конкурса. Заявки за участие ще се приемат до 19 септември 2021 г.

България

Платена публикация

Поставете оценка на статията:
Оценка 5 от 1 гласа.


Ловци на бисери