Last news in Fakti

22 Февруари, 2013 18:36 4 340 1

Все повече ценим гъвкавото работно време

  • работодател на месеца-
  • работно време-
  • инициатива-
  • работодател-
  • служител

Повишаването на квалификацията на служителите, точността и коректността от страна на ръководните органи към служителите в дадена компания и грижата за тях, са сред факторите, които служителите оценяват високо. Най-сериозно внимание обаче, се обръща на гъвкавото работно време. Макар само допреди няколко години то да се считаше за нещо абстрактно, с все по-силното присъствие на интернет комуникациите на практика стана възможно да се работи отвсякъде по всяко време.

Именно „гъвкавостта” е сред основните фактори, които служителите посочват като довод, когато номинират предпочитаната от тях компания за „Работодател на месеца”.

Участниците във второто издание са 13 компании. Инициативата стартира в началото на тази година и нейната цел е да покаже фирмите, които предлагат най-добри условия за работа. Не става дума само за заплащане, но и за възможност за кариерно развитие, степен на развитие на професионални умения и допълнителна квалификация.

Във второто издание на инициативата участват фирми като „Станга” АД, „Лидл” България, „Космо България Мобайл” АД – Глобул, „Мобилтел” АД.

Инициативата е предприета от професионалната мрежа Probook съвместно с JobTiger.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пича

    1 0 Отговор
    Празни приказки.Всичко се свежда в две думи.Гърч за работника.Всичко останало е евфемизъм така да се каже.