24 Септември, 2021 12:27 2 080 0

Секторите на печата и рекламата се събират на изложение COPIS

  • copi’s-
  • иец-
  • изложение

От 29 септември до 1 октомври единственият по рода си български бизнес форум събира бранша в Интер Експо Център

Секторите на печата и рекламата се събират на изложение COPIS - 1

Среда на много иновации, професионална съпътстваща програма, стриктно спазване на мерките на здравните власти. В тази обстановка ще протече 9-ото издание на българското изложение за реклама и печат COPIS, което за първи път ще протече в колаборация с хранително-вкусовия сектор. От 29 септември до 1 октомври професионалната платформа за договаряне се завръща в надграден формат, насърчаващ развиването на бизнеса и представянето на най-новите продукти и услуги в единствена по рода си среда.

Физическото провеждане на изложения е водещ фактор за възходящото развитие на бизнеса. Това проличава от естеството на продуктите и услугите, върху които компаниите ще акцентират. Акцент ще бъдат сублимационните и широкоформатни принтери. Сред тях има цялостни бизнес решения както за големия, така и за малкия бизнес. Ще бъдат демонстрирани термобиндери от последно поколение, машини за довършителни работи, тенденциити при гравинаре на стомана, матрици и щемпели, печатите, рекламните стелажи от дървен материал, изложбени системи. На COPIS ще се лансират изцяло нови продуктови линии, календари, тефтери, рекламни и мърчандайз материали и др.

Нова формула и максимална сигурност

Водещ фактор за организаторите на провеждащото се на живо изложение, разбира се е максималната сигурност за присъстващите. Въвежда се еднопосочно движение и минимална дистанция между посетителите от 1.5 м. И задължително носене на маски. Ще бъде осъществяван контрол на влизащите лица, като няма да се повече от 1 човек на 8 кв.м. площ. Още през миналата година Интер Експо Център е въвел допълнителни „Вътрешни правила“, свързана със система за управление на входящия и изходящия въздушни потоци, Crowd management, по-голямо отстояние между щандовете и др. Насърчава се и онлайн регистрацията за свободно посещение чрез сайта www.copi-s.com.

За максимална полза на изложителите и посетителите на COPIS 2021, форумът обединява усилия с Международните хранителни изложения, които ще се проведат паралелно. „Безспорно това ще даде много по-голяма допълнителна стойност за присъстващите на COPIS. Секторите на печата и рекламата и хранително-вкусовият са тясно свързани“, коментират организаторите, които са сигурни в успеха от колаборацията между двата формата.

Дигитални разплащания, онлайн търговия и дизайн – акценти на съпътстващата програма

Бизнес платформата на COPIS ще бъде арена на обширна съпътстваща програма. На 29 септември, под мотото „Покупкология“, хибридния си формат ще разгърне 7-о издание на eCommCongress & Expo, който отново ще събере най-големите онлайн търговци и ще създаде условия за дискутиране и развитие на онлайн-търговските практики.

Едноименното събитие DIGI PAY ще се проведе на 1 октомври. Насочено към дигиталните разплащания, събитието отново ще събере водещи лица от сферата. В рамките на COPIS ще се проведе и спезиален Майсторски клас за дизайн на продукти и опаковки с проф. Христо Кафтанджиев.

До началото на изложение COPIS 2021 остават броени дни. Подготовката е на финалния етап, а всеки, който иска да посети изложението, може да направи електронната си регистрация за свободно посещение в сайта www.copi-s.com.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА