Last news in Fakti

25 Януари, 2022 13:53 3 919 13

Fibank предлага потребителски кредит с лихва от 4.1%

  • fibank-
  • потребителски кредит

Размерът на отпускания кредит е до 80 000 лева

Fibank предлага потребителски кредит с лихва от 4.1% - 1
Снимка: БГНЕС

Fibank (Първа инвестиционна банка) предлага промоция по потребителски кредит с променлива лихва от 4.1%. Този лихвен процент е специално за клиенти, подали своето искане до 19 април 2022 г.

Промоционалните условия се прилагат при превод на дохода по сметка във Fibank. Също така клиентите ще могат да се възползват от кредитна карта и банков пакет за електронно банкиране, така че да имат бърз и лесен достъп до своите средства навсякъде и по всяко време.

Размерът на отпускания кредит е до 80 000 лева или тяхната равностойност в евро, при максимално дълъг срок до 10 години.

Желаещите да кандидатстват за потребителски кредит могат да го направят изцяло онлайн. Първа инвестиционна банка предлага на клиентите възможност за дистанционно подписване на всички необходими документи. Допълнителен стимул за клиентите е и липсата на такси за кандидатстване онлайн и такса за предсрочно погасяване.

Друго предимство, от което клиентите могат да се възползват, е предварително одобрен овърдрафт по дебитна карта в размер до 3 работни заплати, при 0% годишна лихва за първата година.

Всеки клиент има възможност да използва и услугата „Видео консултация“ - експертите на Fibank винаги са на разположение да отговорят на всички въпроси от понеделник до петък от 09:00 до 17:00 ч., а видеоразговорът е напълно безплатен.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Въпрос

    15 1 Отговор
    А защо няма депозит с 4,1 лихва?

    Коментиран от #3

  • 3 Иво

    15 0 Отговор

    До коментар #2 от "Въпрос":

    Защото има много напечатани които трябва да се превърнат в дълг.Никога раздаването на лесни пари не е водило до нещо добро.Краткосрочно да,но в дългосрочен план носи много кофти ефекти. А мантрата "Този път ще е различно,предишната криза няма за се повтори,взели сме мерки" Датира от 1926г.
  • 4 Кофти

    16 2 Отговор
    А защо никъде не пише, че е платена публикация или реклама? Голяма "статия", няма що...
  • 5 Хахаха

    10 4 Отговор
    Това не е ли банката на приятелчетата на Боко?!?! Държавата не купи ли акций от ПИБ на двойно по-скъпа цена, отколкото се търгуваха! Май ставаше въпрос за някакви 90млна. лева?!?!?!

    Коментиран от #8, #10

  • 6 beast

    6 2 Отговор
    Нещо FAKE има тука видях статията влезнах в електронното си банкиране на FIB при поискване на потребителски кредит ми излиза 6 % годишна лихва ....
  • 7 един друг

    9 1 Отговор
    Чудо голямо! Моят кредит беше 3.9 процента до 01.12, а сега е 3,7. Ама не се хваля, нито споменавам банката. А тук явно правите реклама на тая умряла банка.
  • 8 Гост

    5 1 Отговор

    До коментар #5 от "Хахаха":

    Кой е тоя Акций?
  • 9 Безплатно порно

    2 1 Отговор
    Мен ме насочихакъм техните партньори , дето са оцветени в синьо, и ги рекламират хора дето не знаят що е това кредит...
  • 10 Пловдив 1912

    6 1 Отговор

    До коментар #5 от "Хахаха":

    Не за 90 милиона, а за 750 милиона , така спасиха тази банка , а КТБ окрадоха...

    Коментиран от #11

  • 11 Мартин

    6 1 Отговор

    До коментар #10 от "Пловдив 1912":

    КТБ на фараон Цветан Василев имаше капиталов недостиг, докато при ПИБ имаше ликвидна криза! Двете неща са доста различни и не се разбират от хора, които едва са завършили своето основно образование! Да не говорим, че Цецо Василев раздаваше необезпечени кредити, за да придобива ТВ 7 с Николай Бареков, Ботев Пловдив със скъп треньор като Мъри, БТК и куп други начинания, които се видя, че нямат бъдеще и приходи.
  • 12 Елена

    2 8 Отговор
    Лесно кандидатстване и отлични условия от банката с най-доброто обслужване!

    Коментиран от #13

  • 13 Боко праните гащи

    2 2 Отговор

    До коментар #12 от "Елена":

    Искам Елена да ме обслужи