Last news in Fakti

11 Април, 2022 10:09 1 468 3

Ръст в полетите на летище „София”

  • софия-
  • летище-
  • летище софия

През изминалия месец пътниците са нараснали с 269 хиляди

Ръст в полетите на летище „София” - 1
Снимка: БГНЕС

Ръст в полетите на летище „София”. През изминалия месец пътниците са нараснали с 269 хиляди. В сравнение обаче с картината преди пандемията от COVID-19, пътуващите все още са в пъти по-малко.

Пътникопотокът по международните редовни линии е намалял с 31% в сравнение с третия месец на 2019 г., съобщават от летище “София”.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    3 0 Отговор
    Останките от народец в Последна Евакуация!
  • 2 Перо

    2 2 Отговор
    За сметка на това пътникопотока през Истанбул и Белград е нарастнал стократно, обслужвайки цяла Русия със света! Барба Ганьос пак гризна дръвцето с туризма,на тоя хал след Ковида! Скоро ще започнат фалитите! Данъкоплатеца няма да ги издържа дълго. Който иска да е по-голям католик от папата да си носи кръста!

    Коментиран от #3

  • 3 Баща ти

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Перо":

    Пак ли си дишал лепило?