Last news in Fakti

1 Юни, 2022 08:00 4 298

Региоком България увеличи възнаграждението за немскоговорящи специалисти с до 20%

  • региoкoм

Актуализация е валидна и за стартовите заплати на новоназначени кадри

Региоком България увеличи възнаграждението за немскоговорящи специалисти с до 20% - 1

Вече 10 години Региoкoм успешно предлага услуги в сферата на обслужването на клиенти на добре познати немски компании. Над 1300 немскоговорящи специалисти работят по над 15 проекта на 5 локации.

Увеличаващата се инфлация и повишаването на минималната работна заплата неизменно доведоха до актуализиране на възнагражденията.

„Признанието и оценяването на нашите служители се изразява както в ангажираността на управленските кадри, така и в многобройните възможности за развитие в различни области. От друга страна, за нас е важно всеки да бъде възнаграден спрямо заслугите и постиженията си. Добрата основна заплата е толкова важна, колкото бонусите и приходите от продажби. Предимство в това отношение имат нашите дългогодишни служители. Онези, които са достатъчно компетентни и комуникативни, си осигуряват много висока месечна заплата. Актуалната ситуация, не само в България, води до все по-голям натиск върху населението. Покачващите се цени носят със себе си несигурност. Бихме искали да покажем на нашите служители, особено в тези трудни времена, че те са нашия най-ценен ресурс. Затова инвестираме допълнително в актуализация на заплатите, обвързани с резултатите и повишаване на основното възнаграждение за нови кандидати. Това решение е печелившо за всички ни. В това съм сигурна“, споделя Яна Людериц, управител на Региоком България.

В региона немският работодател е известен с отличните условия на труд и богатия социален пакет, който предлага. След значителното увеличение на основната заплата, предложението на Региоком няма да има аналог сред конкуренцията на местния пазар на труда. Компанията продължава да се разширява на вече познатите локации във Варна, Русе, София, Велико Търново и Бургас. Нови проекти от различни браншове на обслужването на клиенти, нови офиси в страната, както и интересни IT проекти са вече в процес на планиране за 2022 година.

Повече за отворените позиции с немски език може да видите в кариерната секция на нашата страница или във фейсбук. Kандидатурите си може да изпращате директно на [email protected].