Last news in Fakti

15 Юли, 2022 12:00 9 788

4 причини и 50 награди да сключиш Гражданска отговорност от ДЗИ през ОББ Мобайл точно сега

Спести от времето си и се възползвай от десетките предимства на мобилното банкиране в ОББ Мобайл

4 причини и 50 награди да сключиш Гражданска отговорност от ДЗИ през ОББ Мобайл точно сега - 1

Лятото е твърде кратко, за да ходиш до офис на застраховател, да се съобразяваш с работно време, да разнасяш документите на колата… и да си губиш времето. Радвай се на слънчевите дни и прави планове за почивката си, а застраховката на колата сключи бързо и удобно през мобилното приложение на ОББ

Причини да сключиш ГО през ОББ Мобайл точно сега

  • 50 награди - 100 лв. ваучер за гориво

Дори застраховката ти да изтича след месеци, с ОББ Мобайл можеш да я сключиш до 60 дни преди изтичането ѝ за желания срок.

Защо да го направиш в периода 9 юли - 8 август, освен че със сигурност ще си подготвен навреме? Защото сега можеш да спечелиш 50 награди, под формата на 50 ваучера за гориво от бензиностанции Shell на стойност 100 лв. всеки.

100 лв. за гориво при тези цени си е доста добра причина да свалиш и инсталираш приложението ОББ Мобайл (от тук) напълно безплатно още сега.

  • Дигитално е

В 2022-ра правиш всичко в/с телефона си, защо сключването на застраховка Гражданска отговорност да е изключение?

Удобното приложение на ОББ ти дава възможност да сключиш застраховката си по всяко време, където и да се намираш (дано да е на плажа!) само с няколко клика.

  • Получаваш полицата по куриер

Сега документите идват при теб, не ти при тях.

Вече няма нужда да се разкарваш до офис на застраховател - в рамките на 3 работни дни полицата и всички документи ще пристигнат на избран от теб адрес в удобно за теб време, при това напълно безплатно.

  • Ние те известяваме

Не е нужно да помниш и това.

Потребителите на ОББ Мобайл получават напомнящи известия за предстояща вноска или изтичаща полица.

Разбира се, имат избор при сключването на застраховката – дали да платят цялата сума или разсрочено с 2-4 вноски, с известие при всяка предстояща.

  • С приложението получаваш още удобства

Освен че банкираш от всяка точка на света, правиш преводи, следиш движенията си, плащаш сметки, през приложението можеш да закупиш и други застрахователни услуги.

Потребителите на ОББ Мобайл имат възможност да добавят допълнителни покрития по време на сключване на застраховката ГО.

Можеш дори да сключиш туристическа застраховка през приложението.

Само си представи - готвиш се за път, стягаш багаж, графикът е сгъстен от всички онези неща, които се стремиш да не забравиш… и не остава време за доста важната застраховка „Помощ при пътуване“.

Ако ти предстои пътуване в чужбина по работа или за развлечение, погрижи се за своята сигурност и тази на близките си, като сключиш т.нар. туристическа застраховка от ДЗИ. Можеш да го направиш за броени минути през телефона си дори на летището или в таксито.

  • За финал

Със сключването на застраховка Гражданска отговорност от ДЗИ през апликацията ОББ Мобайл имаш шанса да спечелиш един от 50 ваучера за гориво от бензиностанции Shell на стойност 100 лв.!

Спести от времето си и се възползвай от десетките предимства на мобилното банкиране в ОББ Мобайл. Изтегли приложението от Google Play, App Store и AppGallery, сключи дистанционно застраховка ГО и потегли спокойно към лятната си ваканция!