Last news in Fakti

30 Март, 2023 09:00 1 315

Услугата за крипто залагане Kraken губи дело срещу SEC, Metacade рали в предварителна продажба

Въпреки уреждането на делото на Kraken от SEC за нарушенията на крипто залаганията, блокчейн индустрията продължава да се развива

Услугата за крипто залагане Kraken губи дело срещу SEC, Metacade рали в предварителна продажба - 1

Комисията за ценни книжа и борси (SEC) предприема мерки срещу нерегистрираните финансови услуги в индустрията на криптовалутите, насочени към високопоставени проекти като XRP и Kraken. Делото на SEC срещу Kraken вече приключи, тъй като нерегистрираните услуги за крипто залагане на платформата доведоха до глоба за централизирания обмен.

Зараждащата се крипто индустрия се развива с по-бързи темпове, отколкото регулациите могат да вървят в крак, и тази еволюция не изглежда да се забавя скоро. Неотдавнашният възход на Metacade (MCADE) беше метеоричен, тъй като проектът привлече широки инвестиции от целия Web3. Сега Metacade изглежда ще наруши игралната индустрия по някои уникални начини.

Загубата на Kraken от SEC по делото може да е значителна, но не е спряла импулса на GameFi

Делото на SEC срещу Kraken наскоро беше приключено, тъй като Kraken плати 30 милиона долара споразумение за нарушаване на разпоредбите на Съединените щати чрез своята услуга за крипто залагане. Делото на SEC започна през 2019 г., тъй като регулаторният орган твърдеше, че услугата за крипто залагане на Kraken е нерегистрирана.

Таксата за сетълмент разказва само малка част от историята, която има широко разпространени последици за DeFi услугите, които се предлагат от централизирани компании в Web3. SEC обеща да изкорени всички законови нарушения в крипто индустрията, за които твърди, че са широко разпространени.

Въпреки уреждането на делото на Kraken от SEC за нарушенията на крипто залаганията, блокчейн индустрията продължава да се развива. Нови проекти като Metacade привличат значителни нива на инвестиции, тъй като имат за цел да стимулират напредъка на движението GameFi.

Предварителната продажба на токени на Metacade събра над $14.2 милиона и сега навлиза в последните си етапи. Инвеститорите очакват значителна възвръщаемост на инвестициите, тъй като проектът предлага нещо наистина уникално в областта на базираните на блокчейн игри.

Какво представлява Metacade?

Metacade е цялостна платформа GameFi, която съчетава интегрирани финансови награди с пристрастяващи изживявания в играта. Играчите могат да печелят MCADE жетони, докато играят някои от най-горещите заглавия в Web3, тъй като Metacade предлага най-голямата колекция от игри за печелене (P2E), които могат да бъдат намерени в блокчейна.

Проектът има за цел да се превърне в център за потребителите на Web3, тъй като извежда възможностите за печелене на крипто извън сектора на игрите. Потребителите имат достъп до всички най-нови тенденции в блокчейн и се срещат с общност от инвеститори, предприемачи и потребители на блокчейн.

Как работи MCADE?

Основната полезност на MCADE токена е да предоставя финансови награди в различните P2E игри на платформата. Притежателите на токени също получават привилегии за гласуване в предложения за управление и могат да използват функции за крипто залагане, за да спечелят пасивна доходност.

Аркадната игра на метавселената съчетава непринуден и състезателен геймплей, позволявайки на играчите огромен контрол върху собственото си геймплей изживяване. Потребителите могат да играят соло и да печелят награди MCADE токени, докато се опитват да победят собствения си висок резултат, или могат да се състезават срещу други потребители за шанса да спечелят големи крипто награди.

Центърът на общността прави механиката за печелене една стъпка напред. Потребителите могат да печелят MCADE токени за принос към платформата, независимо дали споделят знания, публикуват рецензии на игри или просто взаимодействат с публикации на други потребители.

Metacade също така свързва потребителите на блокчейн с платени възможности за работа в Web3. Функцията Work2Earn ще рекламира отворени позиции на централен борд за крипто работни места, където могат да се прилагат набор от постоянни роли. Възможностите на Work2Earn могат също да включват еднократни концерти, като например тестване на нови блокчейн игри, преди да бъдат пуснати официално.

Metacade: Прави ли промени?

Metacade предлага пълен набор от услуги на GameFi, съчетавайки най-добрите елементи на финанси, базирани на блокчейн, с пристрастяващ геймплей. Той е проектиран от геймъри като инициатива, която съчетава крипто залагания, играй за печелене и събития в общността. Това му дава висок потенциал за бъдещето.

Не само това, но Metacade ще финансира и следващата вълна от блокчейн иновации чрез програмата Metagrants. Потребителите могат да гласуват, за да решат кои нови блокчейн игри да получат финансиране, преди Metacade да подкрепи основателите през целия процес на разработка. Това, съчетано с функцията Work2Earn, може да помогне на по-широкото движение на блокчейн игрите да расте.

Може ли MCADE да достигне $0,20 през 2023 г.?

Бъдещият ценови потенциал на MCADE е голям, благодарение на цялостното предлагане на блокчейн и дефлационна токеномика. Последният етап на предварителна продажба ще повиши цената на MCADE от $0,008 до $0,02, преди да бъде листван на публичните борси, което се очаква да привлече повишен натиск за купуване и потенциално да тласне токена към откриване на цената.

Експертите прогнозират 10-кратна възвръщаемост за MCADE от края на предварителната продажба на крипто, като ценовото ниво от $0,20 е ключова цел за ранните участници.

Струва ли си да закупите MCADE, след съдебните дела на SEC?

Докато съдебните дела на SEC биха могли да осигурят регулаторна яснота за независими блокчейн проекти като Metacade, те няма вероятност да представляват екзистенциална заплаха за Web3. Повечето блокчейн компании са в съответствие с малкото разпоредби, които съществуват около класа цифрови активи, и се очаква това да остане вярно, независимо от бъдещите закони, приети от регулаторите на САЩ.

Metacade остава силна инвестиционна възможност. Предварителната продажба може да бъде идеалното време да се включите, тъй като MCADE скоро ще стартира на публични борси за по-широк брой потребители. С 10 пъти потенциал за възвръщаемост, прогнозиран за MCADE и възможности за пасивно възнаграждение чрез услуги за крипто залагане, това може да бъде чудесно допълнение към всяко инвестиционно портфолио.


Можете да участвате в предварителната продажба на последния етап на Metacade от тук.