Last news in Fakti

27 Март, 2024 10:06 977

Електрохолд открива Стажантска програма 2024

  • електрохолд-
  • стажантска програма

Дружеството търси стажанти за дирекциите Обслужване на клиенти, Финансово счетоводство и контрол, Човешки ресурси, както и в областта на анализите и балансирането на електроенергия, търговията с електроенергия и изграждането на ВЕИ

Желаещите да започнат своя стаж в групата Електрохолд могат да подават документи до 31.05.2024 г. Стажът в Електрохолд е платен и е с гъвкава продължителност. Той е предназначен за студенти с мотивация за работа и с желание за развитие. Кандидатури се приемат на имейл [email protected].

„Ще се радваме да дадем възможност за старт в кариерата на младите хора. Успешните примери, които имаме от предходните издания, сочат, че това е един от най-ефективните модели за сближаване на бизнеса и образованието, а за младите ни колеги предлага перспектива за устойчиво развитие“, каза Евгения Накова, директор Човешки ресурси в Електрохолд България.

Стажантската програма на Електрохолд е създадена преди 16 години. Досега през нея са преминали над 1000 участници, а повече от 200 са намерили професионалната си реализация в дружествата на Електрохолд в България. Някои вече заемат ръководни позиции.

Тази година Електрохолд търси стажанти за дирекциите Обслужване на клиенти, Финансово счетоводство и контрол, Човешки ресурси, както и в областта на анализите и балансирането на електроенергия, търговията с електроенергия и изграждането на ВЕИ.

Желаещите да стартират своята кариера в най-голямото електроразпределително дружество в България – ЕРМ Запад, имат възможност да избират между дирекциите Експлоатация и поддържане, Стратегическо планиране и развитие на мрежата, Мерене и управление на данни, отдел Нетехнически загуби,

Пълният списък с отворените стажантски позиции може да бъде намерен на сайта: https://energyforthefuture.electrohold.bg/bg/aktualno-energy/novini-ot-elektrohold/elektrohold-otkriva-stazhantska-programa-2024/

Освен че стажът в групата Електрохолд е платен, той предлага възможност за придобиване на професионален опит в голяма компания. Осигурява се работа с опитен ментор и с екип от професионалисти. Дружествата предлагат гъвкаво работно време, кариерно консултиране и участие в многобройни доброволчески и екипни инициативи.

Пресцентър на Електрохолд България

е-mail: communications@electrohold.bgСвързани новини