12 Септември, 2011 12:47 766 0

Кадиев: БСП ще излезе по-силна от изборите

  • избори 2011-
  • кадиев-
  • кмет на софия
Кадиев: БСП ще излезе по-силна от изборите - 1
Снимка: БГНЕС

Факт е, че за тези 20 години София можеше да изглежда много по-добре, да е много по-различна и много по-променена. Това заяви в студиото на БНТ кандидатът на БСП за кмет на  София Георги Кадиев. Той подчерта, че БСП ще излезе по-силна от тази кампания. „Надявам се да имаме доста повече общински съветници. Надявам се, разбира се, и да спечелим. При това сме си поставили доста високата цел – на първи тур да покажем много добър резултат, по възможност най-добрия. И по възможност, да вкараме 50% повече общински съветници, което за мен лично, би било голям успех”, посочи Кадиев.

Искам Столична община да е мястото, където всички рекетирани бизнесмени могат да потърсят сигурност. Сега излиза, че да правиш бизнес в България, трябва да си близък до Бойко Борисов, каза кандидатът на БСП. Той призова кандидат-президентът на ГЕРБ Росен Плевнелиев да излезе, да го погледне в очите и да каже: Георги Кадиев лъже.

Според Кадиев,  когато през 2007 година двама общински съветници от ГЕРБ са искали пари от Плевнелиев, той е знаел кои са тези хора, но въпреки всичко те са вкарани в листата за общински съветници от ГЕРБ. Този случай е показателен за партия, която управлява България и се стреми да завземе всички постове в страната, подчерта кандидатът на БСП. По думите му  Фандъкова също е знаела за този случай.

Ние ще променяме София, променяйки БСП в София, подчерта Кадиев. Той добави, че е държал да няма леви кандидати, за да се покаже, че лявото е силно и единно.

Ще работя за осигуряването на 12 000 нови места в детските градини, обеща Георги Кадиев. Той обеща и  30% намаление на общинска администрация.
Столичните общински дружества са резервоар за пенсионирани полицаи, пожарникари, само и само да им се осигури работа. Над 700 млн. лв. са задълженията на  общинските дружества в България, изтъкна Кадиев.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА