Last news in Fakti

14 Септември, 2011 08:00 5 533 0

Доберман уби дете в Перник

  • дете-
  • доберман-
  • перник
Доберман уби дете в Перник - 1
Архив

Доберман, гледан като домашно куче, уби 3-годишно момченце в Перник в ромския квартал „Рудничар" малко преди 20 часа във вторник, съобщиха от местната болница. Трагедията се е разиграла в дома на детето пред очите на близките му, съобщават местни сайтове.

Доберманът бил отглеждан отдавна в дома на детето. Внезапно кучето се нахвърлило върху момченцето и със зъбите си прегризало сънната му артерия.

Майката е донесла рожбата си цялата обляна в кръв към 20 часа в спешното отделение на болница "Рахила Ангелова". Детето обаче вече е било в клинична смърт,  разказа директорката на болницата д-р Вяра Церовска. Лекарите не са могли да сторят нищо, за спасяването му, защот е било твърде късно.

Разкъсана е сънната артерия в дясната страна на шията, уточниха медиците. Кръвта на детето е изтекла още у дома му.

За инцидента е уведомена полицията. Детето е от ромски произход. По първоначална информация за добермана и за момченцето, се е грижила бабата.

В началото на юли домашно куче, кръстоска между породите чао-чао и овчарско куче, нападна и жестоко нахапа 8-годишно момченце и 72-годишен мъж в Асеновград. Инцидентът стана на оживена улица в града.

Миналият месец пък домашно каракачанско куче нападна и разкъса лицето и слабините на 37-годишна жена от благоевградско село.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА