Last news in Fakti

15 Септември, 2011 09:30 999 0

Камелия Тодорова залага на успех на изборите

  • камелия тодорова-
  • избори 2011
Камелия Тодорова залага на успех на изборите - 1
Снимка: БГНЕС

Крайно и добро време е да издигна кариерата си на друг връх, залагам на успех. Това заяви джаз певицата Камелия Тодорова, която се кандидатира за вицепрезидент в двойка с детектива Димитър Куцаров. „Не смятам, че е срамно. Смятам, че имам опит, за да повлияя и да върна усмивките на хората“, обясни дамата с кадифен глас пред бТВ.

Въпреки че социологическите проучвания не ги класират сред първите три двойки, Тодорова и Куцаров казват, че това не ги притеснява, защото не вярват на тези проучвания. "Няма социологически изследвания до момента в България, които да са били точни. Разчитам на вота на хората", заяви в ефира на bTV Камелия Тодорова. "Аз съм много ангажиран гражданин и съм съпричастна към всички проблеми в социален аспект, доказала съм го с действията си през последните години". Камелия Тодорова смята, че имам достатъчно опит, за да повлияя. "Настъпило е времето, в което жена може да бъде вицепрезидент", категорична е Камелия Тодорова.

За нея работата на президента и вицепрезидента е да осигурят мост между народа и политиците.

"Винаги съм бил тясно свързан с политиката и тясно свързан с големите политици. Последните 20 години съм бил близо до голямата международна политика", похвали се от своя страна Димитър Куцаров, който има фирма за комплексна охрана, а преди това се е занимавал с детективски дейности. „Занимавал съм се предимно на отвлечени деца. Прибрали сме над 12 българчета от чужбина”, обясни Куцаров.

Куцаров отправи покана към други двама кандидат-президенти - Росен Плевнелиев и Ивайло Калфин, за дебат по някоя от световните медии. "Например по BBC, CNN или Ройтерс", обясни Куцаров, според когото може да се предизвика интересът на световните медии към българските избори. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА