Last news in Fakti

15 Септември, 2011 09:54 637 0

Станишев: Стефан Данаилов е най-силният избор

  • избори 2011-
  • станишев-
  • стефан данаилов
Станишев: Стефан Данаилов е най-силният избор - 1
Снимка: БГНЕС

Стефан Данаилов е най-силният избор за кандидат за вицепрезидент на БСП. Товазаяви в интервю за БНТ лидерът на БСП Сергей Станишев. Той добави: „Всички го познават. Не е отстъпил нито на йота от това, в което вярва. Стефан Данаилов е достоверен, той не лъже".

Според Станишев с избора на Ламбо е "настъпил обрат в кандидатпрезидентската кампания".


На въпрос какво ще се случи с актьорската кариера на Данаилов, ако бъде избран, Сергей Станишев отговори: Първо, аз смятам, че като вицепрезидент, той ще може да направи изключително много за българската култура. И второ, аз, честно казано, не виждам никакъв проблем един актьор да продължи и като вицепрезидент да изпълнява своето призвание, своето творчество. Извинявайте, все едно един професор, ако е в политиката, да не може да чете лекции. Не виждам пречка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА