15 Септември, 2011 15:00 1 697 0

Деница Златева: Балотажът е първа стъпка към победата на Калфин и Ламбо

  • избори 2011-
  • деница златева
Деница Златева: Балотажът е първа стъпка към победата на Калфин и Ламбо - 1
Снимка: БГНЕС

Балотажът на предстоящите президентски избори е само първата стъпка към победа на Калфин и Ламбо. Това заяви в ефира на радио К2 Деница Златева, член за ИБ и секретар по международната дейност на БСП.


„Данаилов се радва народната любов и е едно прекрасно допълнение на нашата кандидатпрезидентска двойка”, подчерта Златева. Калфин е човек с познания, а Ламбо компенсира с богата култура. Според нея трябва да се знае, че кандидатурата на Данаилов е личен избор, рефлексия от случващото се в политическия живот, а откровеното му писмо е доказателството за това.

При Плевнелиев нещата не стоят така. Той е подставено лице. Тъй като Цветанов бе компрометиран и следователно неизбираем, Росен е кандидат-президентът на управляващите, продължи тя.
Желанието да си увеличи имота е попречило на Цветанов да види политическите качества на Данаилов по време на дейността му като министър на културата – така Златева коментира вчерашното изказване на вътрешния министър относно кандидатурата на Ламбо.


Тя определи скандалът с подкупа, искан от Плевнелиев, като гаф на Цветанов. Призова съпартийците си да спрат с искането на оставката му и заяви, че Цветан Цветанов трябва да се пуска в медиите всеки ден, за да прави гаф след гаф. Именно изказването на вътрешния министър по казуса с подкупа според нея е причина за фалстарта на кампанията на управляващите. Не сме започвали компроматна война, Цветанов сам се нареди с подкупа, категорична бе Златева. На въпроса дали БСП ще сезира прокуратурата по този въпрос тя отговори, че отговорността е на ГЕРБ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА