21 Септември, 2011 17:36 1 838 0

Кървав инцидент с двама волейболисти от Суперлигата

  • инцидент-
  • кръв-
  • суперлига-
  • волейбол
Кървав инцидент с двама волейболисти от Суперлигата - 1
Снимка: БГНЕС

Двама волейболисти от мъжката Суперлига на България са пострадали сериозно при кървав инцидент в софийска дискотека в нощта на понеделник срещу вторник.

Разпределителят на ЦСКА (София) Георги Манчев и новото попълнение на Славия (София) Галин Николов са с разбити глави, след като неизвестен мъж от съседна маса, очевидно под силното влияние на алкохол или наркотици и без да е предизвикан по какъвто и да било начин, ги е ударил с бутилка. С първия си удар малоумникът счупва шишето в главата на Николов и миналогодишният състезател на Монтана (Монтана) е с най-сериозните наранявания.

 

После със счупената бутилка е ударен и Манчев, съобщават от "bgvolleyball.com". Полетелите стъкла са наранили и третия човек от волейболната компания - Даниел Димитров, състезател в трета италианска дивизия. Той има няколко рани в коремната област. Охраната се е намесила веднага и е озаптила развилнелия се бияч, а след това той е бил арестуван от полицията. На мястото на кървавата драма е пристигнала линейка и на пострадалите е била оказана необходимата първа помощ. /БГНЕС


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА