Last news in Fakti

25 Септември, 2011 18:40 1 237 0

ВМРО поиска оставка на правителството и спиране на кампанията

  • избори 2011-
  • вмро
ВМРО поиска оставка на правителството и спиране на кампанията - 1
Снимка: БГНЕС

Оставка на правителството и спиране на предизборната кампания поискаха днес в декларация ръководителите на ВМРО – Българско национално движение. Предложенията са на лидера на ВМРО Красимир Каракачанов и са по повод размириците в пловдивското село Катуница.

Недопустимо е когато в държавата има барикади, министър-председателят и вътрешният министър да откриват предизборна кампания с шоу на комици. Бойко Борисов лицемерно се скри е не беше на мястото, на което българската държавност беше подложена на изпитание. Това са част от посланията в приетата декларация.

Поводът за събирането беше началото на предизборната кампания на ВМРО – Българско национално движение. В историческата сграда на първото народно събрание във Велико Търново стотици симпатизанти приветстваха кандидат-президентската двойка на ВМРО - Красимир Каракачанов и Даниела Симидчиева. Готовността си за отговорна битка показаха и кандидат-кметовете на ВМРО.

ВМРО издига кандидати за 13 областни областни града, кандити за кметове в други 53 общини и листи за общински съветници в над 150 общини на страната. Сред кандидатите са Ангел Джамбазки в София, Костадин Костадинов във Варна, Гиньо Матев – Пловдив, Искрен Веселинов – Русе, Радостина Господинова – Бургас, Николина Горова – Стара Загора, Йордан Грозданов – Велико Търново, Георги Васев – Благоевград, Валери Стаменов – Враца, Георги Йорданов – Пазарджик.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА