Last news in Fakti

29 Септември, 2011 12:11 3 184 3

20 лева за убийството на Ангел от Катуница

  • катуница-
  • ангел петров
20 лева за убийството на Ангел от Катуница - 1
Снимка: БГНЕС

Хората от микробуса, прегазил 19-годишният Ангел Петров, са взели по 20 лева за убийството, съобщи пред радио „Дарик“ шефът на КТ „Подкрепа" - Пловдив Атанас Кръстев.

По негова информация те са наети от човек, много близък до Кирил Рашков, който обаче не е негов роднина.

За това са сигнализирали роми от пловдивския квартал „Столипиново". Кръстев е предал цялата информация в полицията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ники ники

    0 0 Отговор
    тва ако е истина то тия мангали са е...и тапаците
  • 2 Маргарита Ангелова

    9 0 Отговор
    А, прокуратурата се жали, че нямало данни против К. Рашков! Не вярвам, че ще има осъдителни присъди за него и замесените в казуса Катуница! Още от деня, следващ събитията, започна замазване! Не вярвам, че ще се осветлят всички" царе, барони, босове и си е", създадени през прехода за лесна манипулация на електората, още по-малко, че ще бъдат осъдени! А, те са от всички етноси. Не вярвам, че ще се осветлят техните ментори! Не вярвам, че ще се сложи край на тази практика! Не вярвам, че се установи диктатура на закона, на реда, на равноправието, на конституцията! Може да не са съвършени, но са за предпочитане пред тази реалност, която ни убива над 20 години! За това няма да гласувам! Няма за кого! Никой не ми гарантира, че ще работи по тази проблематика! А, аз искам да не се страхувам от това, че съм българка, да се движа спокойно навън, да не ме е страх, че който и да е ром може безнаказано да наруши личната ми и частна неприкосновеност! Искам всички да знаят, че не са по-различни от когото и да е в тая страна по отношение на права и задължения! Да, ама не! Няма кой да ми ги даде тия неща!
  • 3 Пичагата

    0 0 Отговор
    Спокойно народе, сега Рашков ще осъди България в Страсбург и ще му изплатят и къщите и колите от нашите данъци :) В България живота е страшно забавен.