Last news in Fakti

4 Декември, 2015 21:43 3 729 20

Борисов: Возех Дейвид на джипката

  • бойко борисов-
  • джипка-
  • дейвид камерън

Дейвид ми е приятел. Толкова години работим заедно, няма нужда от похвала

Борисов: Возех Дейвид на джипката - 1

Аз возех на джипката Дейвид, за да разгледа по-добре планините, по-добре условията, при които работят българските граничари. Забранено е, но така той по-добре почиства как работят българските граничари, каза пред „Панорама” по БНТ премиерът Бойко Борисов.

Има хора, които използват социалните системи на развитите държави, добави още той. Да си представим, че има такива хора, които дойдат в България.

Дейвид ми е приятел. Толкова години работим заедно, няма нужда от похвала, уточни още Борисов.

Според него от руска страна разбрали, че не е редно да ни провокират. Вярно е, че извадиха най-мръсните ризи. Но когато президенти на Русия и Турция си извадиха такива обвинения, това не е добре за международната общност, обясни още Борисов.

По думите му с гъвкавата ни политика, с поведението, което има президентът, той и министрите, в момента сме били добре поставени.

Той каза още, че действително нападнал малко пресилено полицаите заради белия бус на летището. Защото, ако бях в подобна ситуация, като тази не летището, трябва да се сложат 4 пожарни или 4 автобуса или да опънат един чаршаф и през това време службите да проверят сигнала и елиминират заплахата, ако има такава.

Той отново повтори, че цяла България гледа как действа СОБТ.

Дадохме безплатен съвет на нашите врагове как работи отряда за борба с тероризма. Затова им се ядосах. Надявам се да са си извадили поуките.

Борисов каза още, че били пресилени изказванията за преврат срещу него. Само преди месец българите потвърдиха управлението, в което ГЕРБ участва. Показаха силите на реформаторите, на ДПС, на БСП, позиционирането на политическите партии.

Аз много обичам сланинка, червено винце и да палнеш една цигара ,но докторът не дава и ги забранява. Не искаме и един лев от парите от казаните, ние бюджета сме го изпълнили и преизпълнили, догодина ще сме още по-добре. Това каза в предаването на „Панорама” на БНТ Бойко Борисов.

Той се зарадва, че само за това се намират повод да го критикуват, значи другото е наред. На въпроса за евентуални министерски промени в правителството, премиерът припомни как е съставяно то. „Ако ще сменяме министри, то не може да стане без решение на коалиционните партньори и едва тогава решението да влезе в Народното събрание”, уточни лидерът на ГЕРБ.

„Даваме не на всеки, а на който ни убеди, че е необходимо. Ето, дадохме и на учителите, обещахме на Янка Такева и Пламен Димитров и дадохме”, посочи премиерът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Румен Янев

    3 0 Отговор
    Как може всеки ден простотии че даже и по две - три ???Сутринта го галели по кубето трима папи...сега возил някой с ДЖИПКА ...Срам ме е да се нареча Българин от този!!!Никой народ по света не заслужава някои на върха да го излага по този начин!!!Дори в Смалия това не може да стане!!!Що за държава сме????
  • 2 Румен Янев

    0 0 Отговор
    Сомалия исках да кажа но се втрещих от поредната изцепка
  • 3 РАСО

    1 0 Отговор
    Ама ние на добре ли вървим??Бюджета бил изпълне и преизпълнен,а пък окото му все в чуждото.Гн. Борисов използва един термин в електрониката,,Отрицателна логика..
  • 4 Хараламби

    1 0 Отговор
    Е.ати нивото! Тикво, тиквооооо...
    И 50 папи да те галят по главата все си е тая...
  • 5 PlimP

    1 0 Отговор
    а що не пита Дейви, що пляха по нас и румънците.....
  • 6 бребребрееееее

    2 0 Отговор
    събраха се заедно тиквата и кауна
  • 7 свидетел

    2 0 Отговор
    Теб те возят на количката, отзад- напред- назад, а се радваш, че сега ги возиш на истинска кола ! Пък чак и приятел с англичанин, брее !
    Като сте френдове, какво направи, като ни гонеше нас и румънците, че много им пречим ?
    Ааа..отивам да повърна.
  • 8 жалко но фаакт

    1 1 Отговор
    ПроЗД народ, такъв и премиер, слаба държава, ама я няма, хилаво поколение, ако го има.
    / по народна мъдрост /
  • 9 Чачук

    1 1 Отговор
    Не се казва ВОЗЕХ,а шофирах.Плюс това е забранено,но за него може,нали са приятели.Тоя знае ли какво означава да си приятел с някого,в името на приятелството е готов да продаде даже и държавата.За него тя е нищо.Не знае ли ББ,че пришълците също източват социалните системи на България. Как е изпълнен че и преизпълнен бюджета,сигурно с новите заеми,които ГЕРБ ще тегли догодина.Толкова е плосък в разсъжденията си,че колкото и до се стараят журналистите да му коригират мислите все не успяват.Ама нали ние сме прости като него,го разбираме и разтапяме от удоволствие,гордеем се с него.Няма други като нас МАЗОХИСТИ.
  • 10

    1 1 Отговор
    Срам ме е че съм българин с този премиер и този президент, голям резил голяма излагация, от ден на ден все по-прости и смешни стават......
  • 11 пинокио

    1 1 Отговор
    Тоя е не само прост, но и голям лъжец. Какво сте преизпълнили?????
    Наскоро взехте заем 5,3 милиарда!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    И като сложим и онези 16 милиарда, стават 21 милиарда НОВ ДЪЛГ!
    Кой ще ги връща тия пари, кажи бе Тики?
    Аз, моето дете....., ама ще имаш да вземаш. Бием си пръта и ви оставям да се оправяте с циганите, щото само те ще останат.

    Коментиран от #14

  • 12 пинокио

    1 1 Отговор
    Дейвид му бил приятел?! :)
    Крокодила Гена си търси приятели..... :)
  • 13 mediator37

    0 3 Отговор
    Като се напукаме псуваме като каруцари, но иначе се правим, че сме високоинтелигентни натури и се възмущаваме искрено от нормалния разговорен изказ на Б.Б.
    Политиката ме интересува, а не начинът на изразяване, който , междувпрочем, ми харесва.
  • 14 VWandMercedes

    0 1 Отговор

    До коментар #11 от "пинокио":

    Абре пинокио и ти и всички други стига ревахте.Навремето руснаците, сложиха същия персонаж сега това направи САЩ.Той "тики" не е виновен, че се харесва на 50% от "пъпешите".Само си спомни, при "ореха" колко поразии се сътвориха за 1г.По това време нито един голям политик непожела да посети България.Лошото не е, че "тики" е на власт а това, че няма по добра алтернатива.
    Трябва "пъпешите" да се научим да бъдем задружни като народ.Когато полицаите стачкуват, вместо другите да им гледат сеира да излязат и да ги подкрепят например миньорите.Той "тики" пробва да уреже различни сектори и където най се мълчи го удря.Когато(ако) всички сме задружни, няма да може да ни таковат.И тогава или запада ще направи работеща икономика или ще ни хрантутят като Гърция.Ние сме в третия варянт, мълчим и ни таковат.
  • 15 onq s konq

    0 2 Отговор
    Какво ревете бе!Бойко направи толкова много а вие го плюете!На другите избори пак за него ще гласувам!

    Коментиран от #18

  • 16 VWandMercedes

    0 0 Отговор
    И най важното незабравяйте, че "тики" е имал 3 аудиении при 3 различни папи и 3 пъти са му галили "тикито".
    Също така, че той е проЗ и ние сме прости и затова се разбираме(мисъл на тики).
  • 17 Оня с Росинант

    1 0 Отговор
    Какво поточно е направил? Моля те светни ни! Аз виждам прескъпа, некачествена и за голяма част от населението ненужна инфраструктура от която знаме кой се облажва. Набута държавата с 21млрд. пък ревеше, че Орешарски със заем от 1 млрд щял да фалира държавата. Много ви е усложлива паметта... Да казвам ли кой държа майчинските под минималната години наред, кой наложи данък на депозитите,кой наду данъците и таксите, кой сега вдига винетки, ток, нови данъци се мислят, социални предобивки се гласят да режат... А за собствените си привилегии и дума не обелват... Верно много направи...да досъсипе народа си!
  • 18 Монго

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "onq s konq":

    Защо трябва да се хвалиш с простотията? Ми кротни се, научи кое ти е националното знаме, може после и столицата на България да научиш и те така, току виж си докарал IQ-23.
  • 19 onq s konq

    0 1 Отговор
    Хаха!Някой драска с мойто никче,ама да е жив и здрав:)Явно ще ставаме цяла конница!

    Коментиран от #20

  • 20 Бай хой

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "onq s konq":

    Да не обезпаразитяват лудницата, че да са ви пуснали временно?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове