4 Октомври, 2011 09:44 1 918 0

Тапи в София на всички основни булеварди

  • софия-
  • задръстване
Тапи в София на всички основни булеварди - 1
БГНЕС

Задръствания в София вече има на всички основни булеварди. Градският транспорт закъснява с 9-10 минути.

В София от днес поради основен ремонт на мостовете на бул. Сливница, се въвежда временна организация на движението на площад Сточна гара. Забранява се влизането на превозни средства в крайните леви ленти на булеварда.

Във връзка с официалното посещение на президента на Федеративна Република Бразилия - Дилма Русев, днес от 9:00 до 10:30 се забранява влизането на превозни средства по улица Оборище между ул. Георги Сава Раковски и ул. Дунав.

Пътните настилки в страната са предимно сухи. Ако ще пътувате, имайте предвид, че във връзка с изграждането на пътен възел, продължава ремонта по автомагистрала "Тракия" в района на Стара Загора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА