Last news in Fakti

11 Април, 2016 09:03, обновена 11 Април, 2016 09:27 3 692 10

Диджей Дамян: Дискотеки без дрога почти няма

  • дискотека-
  • дрога-
  • наркотици

"Дискотеки, без да се използват опиати, почти няма в България. В целия свят е така". Това заяви пред Нова телевизия диджей Дамян по повод разкритията, че нощни клубове в София са част от мрежа за разпространение на наркотици. 

Специализираната акция, при която бяха задържани 7 души в петък през нощта в дискотека „Плаза” е подготвяна два месеца и ударът е насочен към дилъра, а не към заведението. Това обяви пред bTV директорът на СДВР Младен Маринов.

Той уточни, че задържането на дилър в заведение е трудна операция, защото на входа на тези заведение има охрана. В петък вечерта в дискотеката са влезли полицаи като клиенти – без оръжие, и именно те са задържали пласьорите на наркотици и техни клиенти.

Младен Маринов призова граждани и собственици на заведения, които имат информация за пласиране на дрога, да подават информация в СДВР.

Той напомни, че скоро бяха задържани двама полицаи за продажба на наркотици. Те все още са в ареста и ще бъдат уволнени, уточни директорът на столичната полиция.

Двама от задържаните при полицейската акция в "Плаза" все още са в ареста. По повод появата на името на заведението в скандали в последно време, диджеят допусна: "Има вариант това да е тенденциозно към тази дискотека. Бизнесът в Студентски град е добър - естествено, че някой трябва да удари друг по някакъв начин". 
 
"Може да се предположи, че някой разчиства някакви сметки в Студентски град. Освобождават се територии", коментира на свой ред журналистът Стефан Ташев, като посочи, че навсякъде в Студентски град се взимат опиати. 
 
Същевременно той подчерта, че край редица училища в центъра на София се продават наркотици:"Всички са виждали как дилъри зареждат с дрога пред 30-о училище до мола на столичния бул. „Стамболийски". 
 
Около 18-о училище на ул. „Пиротска” и училището пред Двореца на децата изобилства от наркомани, изтъкна той. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 steve

    0 0 Отговор
    Кой иска да се басираме, че никой няма да влезе с ефективна присъда в затвора? С това законодателство (смешни, разтегливи присъди(от...до години), проточени дела, с тези прости политици, и с този страх от съдене на държавата в Страсбург, и най- долния изрод, мързеливец, нагла мутра и безграмотен простак ще върти държавата на шиш!!! И това е за сметка на почтените и нормални хора.
  • 2 CCCP

    0 0 Отговор
    Кокто и компаньонка без сводник :)
  • 3 CCCP

    0 0 Отговор
    Както, и компаньонка без сводник :)
  • 4 ФАСУЛ

    0 1 Отговор
    ТРЯБВА ДО 25 ГОДИНИ ДА СЕ ЗАБРАНИ ДА СЕ ХОДИ НА ДИСКОТЕКА ЗАЩОТО ТЕЗИ СТУДЕНТИ РАНО ИЛИ КЪСНО С ВРЪСКИ ЩЕ ВЗЕМАТ ВИСОК ПОСТ В ДЪРЖАВАТА С ВРЪСКИ И ТАКИВА ЩЕ НИ ОПРАВЛЯВАТ ЗА ДА СЕ СПРЕ ТОВА ТРЯБВА СИГУРНО ДА СЕ СМЕНЪТ МНОГО ХОРА НА ВИСОКО НИВО, МИНИСТРИ, ШЕФОВЕ НА ПОЛИЦИЯТА, АДВОКАТИ ,ПАРТИИ, ДИПОТАТИ -ВСИЧКО Е НАВЪРЗАНО ОТ КЛИЕНТА КОЪТО ЗАКУПУВА ДО ПРАВИТЕЛСТВОТО
  • 5 МАРС

    0 0 Отговор
    МИСЛЯ ЧЕ ТОЗИ БРААТИЯТ КОЙТО КАЗВА ЧЕ ЗА НЕГО Е НОРМАЛНО ХОРАТА ДАСЕ ДРОГИРАТ И ДА ИМА НАРКОМАНИ В БЪЛГАРИЯ САМИЯТ ТОЙ ПОКАЗВА ЧЕ СЕ ДРОГИРА ИЛИ ПЛАСИРА КАКТО КАЗВА ЧЕ В ЕВРОПА Е ПЪЛНО С НАРКОМАНИ ЛЪЖЕ ДА ИМА НАРКОМАНИ НО ТЕСА ВХОЛАНДИЯ И БЕЛГИЯ КАКТО КАЗВА ЗА АВСТРИЯ ГЕРМАНИЯ МАЛКО Е САМНИТЕЛНО И ВЪПРЕКИ ТОВА ПАК В ХОЛАНДИЯ И БЕЛГИЯ СЕ ПРОДАВАТ В ДИСКОТЕКИТЕ ПО МАЛКО ДРОГА В БЪЛГАРИЯ Е НОМЕР -1 НА ПЛАНЕТАТА ЗА ДРОГА
  • 6 Венера Бобова

    0 0 Отговор
    Пък аз досега се чудех откъде произлиза изразът "Прост като фасул"!
  • 7 ГОСТ

    1 0 Отговор
    "Има вариант, това да е тенденциозно към дискотека", ами дай тогава да ги наградим, защото може би някой иска да ги отстрани. Може и някоя европграма да им измислим за насърчаване на малкия и среден бизнес.......!!! ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО си е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! Тук нищо друго, няма значение!
  • 8 тошибиян

    1 0 Отговор
    Затворете всички дискотечни заведения в студентски град, може да има кафета но до максимум 50 места....толко ли е трудно
  • 9 тути

    0 0 Отговор
    ВЕНЕРА НЕ ЗНАМ НА КОЯ ПЛАНЕТА Е НО ИБОБОВА МАНДЖА ЯКО СЕ ПРЪЦКА И АТМОСВЕРАТА СЕ ОБГАЗЯВА МОЖЕ И ДА СЕ НАДРУСАШ
  • 10 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    СЛЕДВАЩАТА ДИСКОТЕКА ТРЯБВА ДА Е НА ДАМЯН
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове