17 Април, 2016 15:14 2 313 21

Борисов към ГЕРБ: Ако докопам някого от вас в корупция, милост няма

  • бойко борисов-
  • герб-
  • докопам-
  • корупция-
  • милост-
  • няма

Днес се проведе Национална работна среща на ПП ГЕРБ

Борисов към ГЕРБ: Ако докопам някого от вас в корупция, милост няма - 1
Снимки: БТА

Най-силното ни място е чистота на партията, затова ако докопам някого - милост няма. Това каза премиерът Бойко Борисов и лидер на ПП ГЕРБ по време на Националната работна среща на партията, която се провежда днес.

„Затова съм ви събрал, защото всеки един от вас носи политическа отговорност. Всяка партийна организация, трябва да бъде толкова кристално чиста в борбата с корупцията, че темата не трябва да се вдига от мен. Прекрасно знаете по места къде и какво обществото не би приело – няма да го правите – Край!”, заяви Борисов.

По думите му никой не помага на ГЕРБ и правителството в борбата с контрабандата, а напротив – „ходят да се пазарят с контрабандистите да ни свалят”.

„Това, че днес другите изглеждат слаби, не трябва да ви подвежда изобщо, защото те се организира на принципа на общия враг. Адвокатите на мафията, адвокатите на „Мултигруп”, стават борци за корупцията и започват да се обединяват. Ако докопам някого от вас, милост няма да има и вие го знаете. Пощада за никого няма да има”, зарече се Борисов.

По думите му, лица, които са били начело на партията като Искра Фидосова, вече не са част от партията. „Българинът вижда, отчита, подкрепя, но само малко съмнение в нас да се появи и сме приключили”, каза още той.

Именно корупцията е довела до това монолитна партия като БСП да се срине до 10-12% подкрепа, смята премиерът.

Междувременно, Борисов поиска нов начин за издигане на държавен глава на България.

"Ако първата му работа е да се разграничи от нас от партията, която го е издигнала, тогава трябва да се намери друг начин за издигане, защо ще се блъскаме", заяви той.

“Не мога да разбере защо ни питат кого ще издигнем, като на другия ден той се разграничава от нас и това се води най-голямото му предимство. Как ще се разграничи, като е един от нас”, попита още Бойко Борисов. В тази връзка той е в голяма дилема как да постъпи.

Борисов към ГЕРБ: Ако докопам някого от вас в корупция, милост няма

"ГЕРБ е стабилна и уверена във всички законодателни инициативи, които се правят, защото те са част от силната и стабилно управление", заяви председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

„Искаме на тази национална среща да заявим категорично, че политическа партия ГЕРБ е стабилна и уверена във всички законодателни инициативи, които се правят, защото те са част от силната и стабилно управление, което има страната ни и това е изключително важна предпоставка за сигурността и просперитета на всички жители в страната ни“, заяви Цветан Цветанов.

„Половин година от както приключихме местните избори. ГЕРБ постигна невероятен успех със 130 кмета от общо 260. С това, което направихме в местната власт с присъствието си ГЕРБ представлява над 5 милиона жители в тези населени места от общо 7 милиона население на страната. Останалите 135 кметове на различни други формации представляват 2 милиона жители. Това ни натоварва с огромна отговорност. Но тук изключително важно е, че това, което успяхме да направим е да имаме представителност и в общинските съвети. Ние 129 председатели на общински съвети, което е допълнителна възможност да имаме право да правим политики и те да стигат до хората. 31 от председателите на общински съвети са в общини, където нямаме кметове, което означава, че имаме допълнително възможността да увеличим влиянието си. Но преди всичко увеличаваме отговорността си за това, което трябва да правим в предстоящите седмици, месеци и години“, коментира още Цветан Цветанов.

Борисов към ГЕРБ: Ако докопам някого от вас в корупция, милост няма

„Доверието е най-добрият капитал на ГЕРБ, който сме длъжни да използваме за развитие на градовете ни“, заяви пък кметът на София и заместник-председател на ПП ГЕРБ Йорданка Фандъкова.

„Всички сме тук, заради доверието което получихме от хората и получаваме. Доверието е най- добрият капитал на ГЕРБ, който сме длъжни да използваме за развитие на градовете ни“, заяви тя. „То ни дава най-голяма сила, но е изключително крехко и лесно се губи. Преди 6 месеца получихме доверие, заради своята работа, но и заради очакването че може да постигнем повече. Всички вече започвахме големи проекти. Решихме да увеличи цената на градския транспорт - тежко и нетрадиционно решение, но запазихме цените на картите, заради хората, които използват редовно градския транспорт. Това не е достатъчно, ясно си даваме сметка, че единственото решение е да направим така, че хората да пътуват в нови автобуси и трамваи , да изградим метрото , да поставим видеонаблюдение и табла за електронно таксуване. Да осигурим пълна прозрачност на това за какво харчим. Няма политик, който да иска да взема нетрадиционни мерки. Пазенето на рейтинг с популизъм е напълно лишено от управленски смисъл. Ще ни харесват малко по-малко, но ще постигнем по добър живота за хората“, коментира още Фандъкова.

Борисов към ГЕРБ: Ако докопам някого от вас в корупция, милост няма


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 The Big Boss

    4 0 Отговор
    Само да разбера, че някой краде без да се отчита !!!
  • 2

    3 0 Отговор
    Щеше да е смешно и забавно, ако не беше тъжно.......
  • 3 144

    3 0 Отговор
    Хем ми е смешно хем ми се плаче.
  • 4 ьшш

    2 0 Отговор
    Vgledai se v Lileto (vinetkoprodava4kata) I API okolo neia.
  • 5 Мишка

    2 0 Отговор
    Ква корупция бре кви пит лева? То това вашто си и чист рекет!
  • 6 Ник

    3 1 Отговор
    Нещо не разбрах! - Какво иска да каже премиера- слънце?
    - Ако някой мине на страната на "Мултигруп" да му мисли?
    - От партията мога и имам право да крада само аз?
    или
    - Ще се отчитате на мен и Цветанов както преди, но ако се вдигне шум, ще изгорите?
    ...
    Все такива въпроси ми тормозят мисълта!
    Този ще се сгромоляса с такава тежест, че идея няма. Покрай него ще изгорят не само мафиотската му партия, ами и всички онези, които към момента го играят "Конструктивна коалиция".
    Не помня такъв провал на управление за последните 26 години.
    Кризите покрай Николай Добрев и Виденов ми изглеждат направо смешни...

    Коментиран от #8

  • 7 555

    2 1 Отговор
    КРАДЕЦА ВИКА , ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА......Ще пиете за здравето на старшината без да го каните ,а, хайде в кауша.
  • 8 Сульо

    0 2 Отговор

    До коментар #6 от "Ник":

    "Не помня такъв провал на управление за последните 26 години."
    Да ти припомня най-големите провали: Виденов, Костов, Сакскобурготски, Станишев, Орешарски.

    Коментиран от #9

  • 9 Ник

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Сульо":

    Хубаво е да прегледаш данните от МФ за икономическото състояние и състоянието на държавния дълг от 89 год. до момента!
    От изброените никой не е увеличил дълга с 200% от началото на мандата си. При всичките изброени от теб имаше по- добра икономика и повече работещи предприятия, по- ниски потребителски цени и по- малко държавен апарат. Има разбира се разлики при Жан Виденов, но той не можа да просъществува достатъчно дълго! По времето на Царя имаше най- високия икономически растеж и най- голямо погасяване на държавния дълг.
    Ако искаш да коментираме цифрите няма проблем!
    Само първо прегледай статистиката в сайта на МФ- за да имаме отправна точка!
  • 10 сори

    3 0 Отговор
    Видяхме го стабилното управление и то всеки ден.Саморазправи ,побои , убийства,кражби, самоубийства ,Зов за помощ , икакво ли не...
  • 11 909 БЪЛГАРИЯ

    2 0 Отговор
    АМИ ЗНАЧИ ЗА ГЕРБ МИЛОСТ НЯМА !!! ГЕРБ Е..А М...ТА НА БЪЛГАРИЯ !ПРЕСТЪПНОСТ .УБИЙСТВА . НАСИЛИЕ . ИВСИЧКО ТОВА ОТ ЦИГАНСКАТА СГАН !!! А ГЕРБ СИ ЗАТВАРЯ ОЧИТЕ И СЕГА БОКО ЗА КОРУПЦИЯ ГОВОРИ . АМИ ТОЯ ДО ТЕБ ЦВЕТАНОВ ТРЯБВА ДА Е В ЗАТВОРА ! НЕГОДНИЦИ !!!!!!!!!!!!!!
  • 12 гост

    1 0 Отговор
    ТИКВОО ТИКВО тия 30 милиарда които изтегли децата на децата ни няма да могат да върнат !!!!!! Ама вие с Цецко ще си печете кестените на някой Карибски плаж и ще ви боли сайдера за това какво е в България!!!!!!!!!!!!!!
  • 13 некойси

    1 0 Отговор
    Доста смело изказване за човек, който е затънал в схеми :)
  • 14 наш

    1 0 Отговор
    Като видиш само стойката на "финансистчето" горанов...нямам думи да опиша..тоя е бил девствен до 3ти курс на университета..минимум
  • 15 колю

    1 0 Отговор
    Детелина Николова Герб Добрич . Градските тоалетни продадени Опитното поле около 90 декара продадено , тролейбусните кабели заедно със стълбовете продадени , ведомствените жилища на СМК продадени на ,,Турист строй,, 86 апартамента за 36 хиляди а живущите на улицата или на Николай Желев частен съдия да им вземе и последните стотинки!!!И като не стана отново кмет хоп областен управител !!
    А парите прибрани в касата на Герб защото доверието ви е 70 лева на брой !!!
  • 16 бг идиотизъм

    1 0 Отговор
    Тоя голямо изказване направи пак, писа се по-чист и от Дева Мария. Крадат като луди откъдето може, като се вдигне шум около някой от техните може и да го махнат(и най-вероятно да го назначат някъде другаде)че да хвърлят прах в очите на хората че правят нещо. И тяхното време почти е дошло, ша ядат дървото най-накрая, явно не вярват че това може да стане но народа вече им е набрал прекалено много на тия.
  • 17 БАБА ГЕНА

    1 0 Отговор
    РЕЧНИКА МУ НАЙ- БОГАТ ОТ ВСИЧКИ В ПАРЛАМЕНТА.КАКВА Е ТАЗИ ДУМА ДОКОПАМ.БОЖЕ ,БОЖЕ МИЛИ ТОЗИ ЧОВЕК ПРЕМИЕР ЛИ Е ИЛИ НЯКАКЪВ СЕЛСКИ КАРУЦАР.НИКАКВО ИНТЕЛИГЕНТНО ПОВЕДЕНИЕ,И МНОГО БЕДЕН ЗАПАС ОТ ХУБАВИТЕ БЪЛГАРСКИ ДУМИ.СЪБРА ГИ ЗА ЕДИН ЧАС ДА СИ НАПРАВИ ПРЕДИЗБОРНА ПОДГОТОВКА ЗА ТОВА ,ЧЕ БОРБАТА С КОРУПЦИЯТА Е КРИСТАЛНО ЧИСТА.И КЪДЕ СА ОСЪДЕНИТЕ ,ВИНОВНИ ЗА КОРУПЦИЯТА.АКО ЩЕ И 30 ПАПИ ДА ГО ГАЛЯТ ПО ГЛАВАТА,ПАК ЩЕ СИ БЪДЕ ТОВА,КОЕТО Е В СЪЩНОСТ.ВСИЧКО БЕШЕ КАТО ЗА ПРЕД ХОРАТА,А СЛЕД ТОВА СТАРАТА ПЕСЕН НА НОВ ГЛАС.
  • 18 СТК412

    1 0 Отговор
    Данчето фандъчката и неприятно да спомене за увеличението на цените но затова ги убеждава че ще се возят в по нови автобуси. А ми тя тогава да го поеме 60% по навътре итогава нека да седне в новите автобуси , ако може .Но поне може да получи представа какво значи числото 60% за софиянци...
  • 19 гост

    1 0 Отговор
    Малии, те омазани целите с л---а от схеми, кражби и престъпления ,но го играят светци . И Тиквата го играе на снимките , строг но справедлив държавник , угрижен за народния просперитет . Пародия .Лошото е че хората му се връзват , много бунаци има в България , много , затова и 25 години управляват едни и същи мародери .
  • 20 ъхъм

    0 0 Отговор
    Ми, така, да, само вожда има право да бърка в кацата, всичко требе да отива у него...или поне значителен процент от гепеното, мдам...
  • 21 хахаха

    0 0 Отговор
    Гусин Борисов най те обичам , когато говориш такива алабализми!Да,а тези на снимките ми приличат на конгрес на БКП-колко сте прозрачни...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове