Last news in Fakti

18 Октомври, 2011 14:39 884 0

Станишев предупреди за чували с фалшиви гласове

  • бсп-
  • избори 2011

Червените откриха 8 причини за вот срещу ГЕРБ

Станишев предупреди за чували с фалшиви гласове - 1
Снимка: БГНЕС

Хората повече не могат да търпят „наглата власт“ и ще гласуват срещу ГЕРБ на изборите. До този извод е стигнал лидерът на БСП Сергей Станишев при предизборните обиколки из страната. Ситуацията у нас става все по-отчайваща, алармира соцлидерът на пресконференция. И изтъкна осем причини, поради които избирателите ще се обърнат срещу ГЕРБ на двойния вот на 23 октомври.

Причините са: бедността, грабежите и харченето на пари, некомпетентността, лъжите, самодоволството, нежеланието следващият президент да е „на каишка“ при премиера, страхът, който се насажда, както и опасението, че изборите няма да са честни. Тези фактори много силно мотивирали избирателите да гласуват срещу управляващите, убеден е лидерът на столетницата.

„ГЕРБ съзнателно провеждат политика да манипулират и фалшифицират изборните резултати. Това го казвам най-отговорно и такова опасение се споделя от хората“, допълни Станишев, визирайки назначенията в ЦИК и общинските изборни секции, липсващите имена в избирателните списъци.

„Вече са подготвени чували с изборните резултати, които трябва да бъдат подменени с реалните – за това имаме сигнали“, заяви Станишев, а сигналите за това ще бъдат отнесени и до евроинституциите. Маса хитрини се подготвят, алармира Станишев, давайки за пример използването на химикали, скрити в цигари, чрез които бюлетините да бъдат драскани и от там – да станат невалидни. 

„Видяхме, че Росен Плевневиев говори клишета, написани от пиари, няма собствено мнение и способност да изразява позиция“, коментира Станишев за основния опонент на БСП на изборите. Той е убеден, че обществото се опасява, че ако ГЕРБ спечели и президентския пост, това ще доведе до преяждане с власт.

„Те ни казват: живеем прекрасно, нещата вървят добре, Америка ни завижда“, възмути се председателят на социалистическата партия за думите на управляващите. А след това заяви, че докато половата страна е блокирана, ресорният министър провежда предизборни концерти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА