11 Септември, 2016 16:15 18 090 13

Земетресение разлюля София

  • земетресение-
  • разлюля-
  • софия-
  • скопие
Земетресение разлюля София - 1

Земетресение беше усетено днес следобед в София.

От Геофизичния институт на БАН потвърдиха, че по първоначални данни трусът е с епицентър на запад от нашата страна - вероятно Македония и Сърбия. Той е бил с магнитут 4.8 по Рихтер. След него е регистриран и втори трус от 2.3 по Рихтер.

Факти.бг припомня, че земетресение от 3.9 по скалата на Рихтер е било усетено и тази сутрин в Скопие. Минута след първото земетресение е последвал втори трус от 2.8 по Рихтер. Към Момента няма информация за пострадали и разрушения.

Земетресение разлюля София


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ивайло

    0 0 Отговор
    И мама го усети във Владая
  • 2 Morgoth

    0 0 Отговор
    5.1 в Скопие на същото място като сутришните
  • 3 Ужас

    0 0 Отговор
    Жалко, че не е 9.8. Щеше да се поизчисти държавата от отрепки, наркомани, крадци, бежанци, политици и други вредоносни фактори за милата родина

    Коментиран от #4

  • 4 MrT

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Ужас":

    "Жалко, че не е 9.8. Щеше да се поизчисти държавата от отрепки, наркомани, крадци, бежанци, политици и други вредоносни фактори за милата родина"
    Е не те ли е срам, а децата, а хората, а животинките и те ли искаш да измрат, та нали и Македония и България все пак се населява от Българи! Ако Ботев бе жив... Трябва да благодарим на Бог, че пак ни се размина лекичко и дано така си остане!

    Коментиран от #6, #7

  • 5 Тошибиян

    0 0 Отговор
    9 не ама 20 степен да
  • 6 капиш

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "MrT":

    Колкото и да е гадно, споменатото от Маргот и Тошибрияна, напълно споделям мнението им. да бе изравнена със земята тая мафиотска столица нямаше да е зле. защото е гнездо на гадни вредни политици, непукисти военни, мафиотски групировки и оттам тръгват простотиите и на ГЕРБ и БСП и ДПС и останалата вредна пасминна тук. така, че и да потъне под земята няма да е зле! Да тъжно и гадно за деца, има и свестни хора. Но повечето хора ли са? непукисти, алчни, карииеристчета готови за пост и пари да преглътнат морала правда и да се примирят със статукството. Такива ли да жалим, дето ни закопават живота и на баби и майки и бащи? Смърт на тази гадна столица и нейните политици - до един! Ето това е доброто - чистотата от врагове! Ала не се случва. Явно Господ обича гадовете и нас хората ни мачка и експлоатира като добитък. Проклет да е тогава такъв Господ! нямаме нужда от такъв. Не е справедлив, той е враг на добрите и спасител на разбойниците. такива са и неговите любимци - като гербери бесепари евророми депесари достовци седесари абевета и останалата паразитна паплач, която ни геноцидира. Какъвто Господа, такива и чааветата му. Да децата нямат вина. Но майките и бащите на тия деца вършейки престъпления имат. Колко ли са добрите хора в София? Има ги сигурен съм. Но колко ли са те? Справедливи, човечни, непрощаващи на бандюгите, не крадящи не мамещи да те прецакат. Колко ли са наистина такива? Те и по селата са малко вече такива хора. Та в София ли?
  • 7 капиш

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "MrT":

    Извинение - от Ужас и Тошибиян. Всъщност ти споменаваш децата? Тия деца сега тровени мачкани зомбирани от интересчии родители и политици тия деца като пораснат какви ли хора ще са? Бас държа, че ще са като политиците ни - алчни непукисти за нас кариеристчета готови за власт и пари да се въртят като пумпали? И тия деца ли толкова си примрял? да децата са невинни по презумция! Човек по делата трябва да бъде съден! А живот ли е откакто това малко селце се накучи и стана столица? Отвсякъде заприиждаха кариеристчета и отрепки, за да са столичани. това ли е елита на нацията? Тия там, колкото пъти съм ходил в София са някакъв друг морал от останалата част на страната. сякаш са някакъв квартал в Бронкс откъснати от тук? Тия там гледат под друуг ъгъл на българия на нас. това са някакви сякаш киборги. Наглед българи, наглед хора, а като се запознаеш с ужаас виждаш някакви безлични сенки непукисти тичащи по своят кеф и повърхностно гледащи на останалите. Направо са като киборги. Аз покрепям унищожението на столицата и политиците в българия! Защото нито е България, нито те ни обичат нито им пука за нас. Те гонят кариера власт пари имоти. те само имитират съпричастност към нас. Но ако ще е земетръс, поне да потъне под земята тая кочина там начело с президентство министерства парламент и останалите бюрократични врагчета! Тогава Господ поне малко би ни обичал.

    Коментиран от #9

  • 8 София

    0 0 Отговор
    Как само някои хора си избиват комплексите, че живеят в някое забутано село 😂😂😂

    Коментиран от #10, #11

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 капиш

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "София":

    Софиянецо, аз не съм комплексар. да живея в село, но и в град - окръжен. На село е по-чисто от града. И знаеш ли какво, омръзна ми да съм глупак. Като видя лукавите мутри на тия уж българи, но някакви човекозверчета и Винету и Гоце и Цуца и Мастан и хиляди, хиляди като тях - алчни, демагогствууващи, лъжливи, крадливи, убиващи всяко добро в нас, убиващи с непукизма си хиляди децза из страната, а приказващи за хуманизъм, за съпричастност, честно идва ми само едно на ума - да трепя такива. Но това са стотици хиляди такива? Та как? Аз даже патлак нямам и никога не съм бил фен на това, освен на стрелбище да тренировка. Как се оправя такъв свят, пълен с варждебни човечета на власт? И когатос ужас видях, че целият тоя лапачески генералитет който разруши и подари ип родаде техника и имоти на БА само и само за да си лапа хилядарките и да тлъстее в кариера и пари разбрах, че аз съм най-големият глухак за да вярвам, че тия ще станат български военни. няма как да станат! Те са порода алчни хиени, докопали власт пари те няма да ги оставят, за да се заемат да сритат тия врагове на постовете. И тогава софиянецо разбрах, че или трябва да спре да ми пука или ще побелея за часове. Е, аз доста побелях заради тия. но вече спирам. И това ссо последните ми вопли като на малоумник из нета, с надеждата нещо да се оправи. Няма как да се оправи с такива алчни зверчета. Ни генерала от БСП ни тия ще се променят. Те са само слуги на разни интереси. Затова поемам по пътя на отшелничес
  • 11 капиш

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "София":

    но ти софиянецо си поредното зомби, ти и твоите деца ще плащате глупостта ти - защото и ти си глупак, като мен, но не искаш да си го признаеш. Да търпиш и плащаш данъци и да даваш власт по избори на врагове. Е, като ти изнася живуркай си! Аз обаче съм Българин, ценя свободата, справедливостта. И затова коментариите ми са злобни срещу тия вълци, те нямат нищо общо с морала на древните ни предци, а и с човешкият правилен морал. Затова и ми горчи. Сори, за гадните писания! Останете си с тия бандити и им давайте като искате власт! Аз бих ги убил. Дори и заради мъките на Петко Киряков, Аспарух, баба Илийца, Нако Шоколада, Вапцаров, милиони милиони предци. Тези сега се гаврят и с тях и с нас.
  • 12 ПРАБАБА73

    0 0 Отговор
    ЕЙ,ХОРА НЯМАТЕ НИТО СРАМ ,НИТО ГРЯХ ДА ПОЖЕЛАЕТЕ ТАКОВА ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ,КОЕТО ДА ИЗЧИСТЕЛО НАРКОМАНИ,КРАДЦИ,ПОЛИТИЦИ.ТОВА ЛИ Е НАЧИНА.АМИ БОРЕТЕ СЕ СРЕЩУ ПОЛИТИЦИТЕ,АКО СТЕ НЕДОВОЛНИ,СРЕЩУ ОСТАНАЛИТЕ СЪЩО ИМА ДРУГИ НАЧИНИ ЗА БОРБА.ПРАВЕТЕ ПРОТЕСТИ,ГЛАДНИ СТАЧКИ.СРАМУВАМ СЕ ЗАРАДИ ВАС.ВИЕ СТЕ НЕАДЕКВАТНИ ХОРИЦА.
  • 13 Морски Бряг

    0 0 Отговор
    София,София-докога ще се изживявате като по-специални от всички Българи?!Умни,възпитани,със силен морал хора там почти не останаха- всички сте обединени от алчността-вашия нов бог!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове