Last news in Fakti

20 Октомври, 2011 21:04 719 0

ГЕРБ: Избори не се печелят с бесилки

  • герб

 

Листовки на турски език са раздавани в селата Искра, Босна и Любен, община Ситово, Силистренско, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.
 
Според ГЕРБ на листовките пише: “Да не забравяме, уважаеми съграждани, че до вчера нашите съседи ни забраняваха призива към молитва от джамиите, а днес ГЕРБ иска новородените да носят български имена. Казват - както в Америка – всяко новородено да носи българско име. В такъв случай ние ще гласуваме ли за кандидата на ГЕРБ?? Молим ви, уважаеми съграждани, да дойдем на себе си!”
 
"Г-н Доган, спрете да плашите хората, спрете да размахвате въжетата на омразата и страха, спрете да разделяте гражданите на България на свои и чужди. Българската демокрация е прекалено крехка, за да си позволявате да си играете със страха на хората. Избори не се печелят с бесилки и заплахи. Разбрахме, че сте готов да бесите, а готов ли сте да понесете последствията от собствената си агресия", се казва още в съобщението на ГЕРБ.

През двете години на управлението на ГЕРБ, ние доказахме,  че подобни твърдения, каквито бяха разпространявани сред гражданите в смесените региони и на предходните избори, са абсолютно неверни и несъстоятелни, заявяват от партията. Вярваме, че независимо от политическите ни различния не можем и нямаме право да използваме религията като разменна монета за постигане на политически цели, категорични са от управляващата партия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА