20 Октомври, 2011 21:42 1 000 0

ГЕРБ закри предизборната си кампания в НДК

  • герб-
  • избори 2011

С голям концерт ПП ГЕРБ закри предизборната си кампания в София. Концертът започна с изпълнение на песента "Морен сокол пие" и с изпълнения на ансамбъл "Българе".

 
Призовавам всички български граждани да гласуват доверие на управлението на Бойко Борисов и политическа партия ГЕРБ. Това заяви във видеообръщение генералният секретар на Европейската народна партия Антонио Лопес към присъстващите. Той призова българите да гласуват за ГЕРБ и тяхната шеста поредна изборна победа. 
 
"За мен лично, както и за всички мои колеги, е удоволствие да наблюдаваме, как вие градите успешно вашата държава, след провала на социалистите.
Паралелно с това, вие постигнахте огромен успех през годините в насърчаването на новата ера в европейското развитие и европейската интеграция на България.
Горд съм с факта, че една толкова млада партия, член на Европейската Народна партия, направи толкова много за своята държава и доказа на света, че въпреки своето минало, тази държава може да се превърне в ключов играч и важен партньор в Европейския съюз.", заяви още Лопес.
 
Кандидатът за кмет на Столична община Йорданка Фандъкова не присъства в НДК заради тежката катастрофа, станала днес в столицата., съобщи председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов пред пълната Зала 1.
 
Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, в коментар за разпространяването на листовки от страна на ДПС посочи: "Нека чуждестранните наблюдатели да видят тези материали и да видят кой подклажда етническата нетолератност. " "Отново всяват страх, а това са някъде 400 000 – 500 000 души, които с този страх могат да обърнат вота, защото са мобилизирани", обясни лидерът на ГЕРБ. По думите му "всеки, който се доближи до Доган, гори".
 
В Стара Загора реставрирахме джамия - паметник на културата, за да видят как на едно място има тракийски храм, джамия и църква, заяви Борисов. Той припомни как в Кърджалийско са били открити нови работни места заедно с големи турски компании. 
 
Магистрала „Тракия” ще направи градовете от Пловдив нататък – Стара Загора, Сливен, Ямбол, Карнобат, Айтос, привлекателни за инвеститорите, подчерта премиерът и припомни за големите инфраструктурни проекти  и хилядите багери, които работят по „Струма”, „Марица”, „Тракия”.
 
Всички на 23 октомври трябва да бъдем максимално мобилизирани и да постигнем двоен успех от това, което постигнахме 2007 година. Това подчерта председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов. Той посочи, че ГЕРБ е показала конструктивна и прагматична кампания – на уважение и толерантност. Градим България по един изключително добър начин и съм убеден, че това ще бъде оценено. Слоганът на кампанията е съвсем уместен за това, което прави ПП ГЕРБ и българското правителство, подчерта Цветан Цветанов. 
 
За участие в концерта бяха обявени Веселин Маринов, Силвия Кацарова, Графа, ансамбъл „Българе”, актьорите Димитър Рачков, Мария Игнатова, Любомир Нейков и техни колеги.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА